Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Svenskdubbel: La Liga & Serie A 30/1 15:00 - Zlatan och Isak nätar

Två av Sveriges bästa spelare just nu, Zlatan Ibrahimovic och Alexander Isak är stekheta just nu med flera mål i de senaste matcherna. Ska de bägge göra mål igen på lördag när Milan möter Bologna och Real Sociedad möter Villarreal.
Photocredits: Getty Images
Bologna–Milan, Villarreal–Real Sociedad
Januari 30,2021
15:00

Sänds på C More, C More Fotboll och Unibet TV. Avspark 15:00 och 21:00.

Varför tipset?

  • Zlatan Ibrahimovic har gjort tre mål på de tre senaste matcherna
  • Zlatan Ibrahimovic gjort mål mot Inter i Coppa Italia i onsdags
  • Alexander Isak har gjort mål i de två senaste matcherna

Bologna–Milan

Trots förlust mot Atalanta i senaste matchen leder Milan fortfarande Serie A. Mycket tack vare Zlatan Ibrahimovic som gjort hela tolv mål hittills under säsongen. Senaste målet kom i cupmatchen mot Inter i onsdags och för snart två veckor sedan gjorde han två mål borta mot Cagliari.

Nu ställs Milan mot Bologna, ett lag som bara vunnit en av de tio senaste matcherna och som ligger på 13:e plats i tabellen. Dessutom har Bologna förlorat nio av de tio senaste matcherna mot Milan.

Milan vinner 1.80 Interwetten

Villarreal–Real Sociedad

Real Sociedad ligger sexa i La Liga och har fortfarande bra chans på europaspel. Ur ett svenskt perspektiv är det förstås att glädjande att Alexander Isak verkar ha hittat målformen igen. För snart tre veckor sedan gjorde han mål borta mot Sevilla och förra helgen blev det mål igen hemma mot Real Betis.

Men, nu möter man Villarreal, som ligger en placering och tre poäng före Sociedad i tabellen och som har fyra raka La Liga-matcher utan förlust.

Real Sociedad vinner 3.15 Interwetten

Spelbolag med bra odds

Tips: Zlatan och Isak nätar

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att göra mål och det känns som att säsongens 13:e ligamål kan kommer mot Bologna.
Mål i de två senaste matcherna visar att Alexander Isak har hittat målformen.
Tipset blir att både Zlatan Ibrahimovic och Alexander Isak gör mål. Bäst odds för denna dubbel finns hos Unibet som ger 7.12 i odds.

Satsa