Sverige–Argentina odds (5/12/19 12:30) Sverige säkrar en plats i nästa runda

Sverige har såhär långt i handbolls-VM gjort precis det vi förväntade oss, nämligen vunnit samtliga tre matcher. Nu väntar Argentina i den näst sista gruppspelsmatchen där oavgjort räcker för att säkra en plats i nästa gruppspel.
Sverige Handboll 594x396
Sverige–Argentina
December 05,2019
12:30

Sverige har bara blivit bättre och bättre i den här VM-turneringen. Efter en svag insats mot DR Kongo i första matchen, där man förvisso vann, gjorde det svenska laget en stark match mot Kina och i senaste matchen mot värdnationen Japan imponerade de svenska damerna stort när laget vann med 34-26. En poäng mot Argentina och Sverige är vidare till den andra gruppspelsrundan.

Argentina inledde med två förluster mot Japan och Ryssland. Därefter blev det seger mot Kina med 34-28. Detta gör att det argentinska laget fortfarande har chans att ta sig till slutspel, men då krävs det seger mot både Sverige och DR Kongo i den sista matchen.

Sverige mötte Argentina i den näst sista gruppspelsmatchen även i VM 2017. Då blev det seger med 38-24 och med största sannolikhet bör det bli något liknande även i den här matchen. Sverige ska normalt sett vara minst ett par nummer större än Argentina. Därför säger vi att Sverige vinner med minst elva mål, det vill säga Sverige vinner även om Sverige startar på -10,5 mål. Bäst odds finns hos Betsafe som bjuder 1.90 för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Handboll

Match: Sverige–Argentina

Liga/turnering: Handbolls-VM, damer

Tips: 1 (3.5)

Odds: 1.90 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Torsdag 5 december 12:30

Satsa