Sverige–DR Kongo odds (30/11/19 12:30) Enkel VM-premiär för Sverige

Så var det återigen dags för handbolls-VM för damer och givetvis finns Sverige med och kämpar om medaljerna. Sverige har fått en bra lottning i gruppspelet och inleder mot lättaste tänkbara motstånd i form av DR Kongo.
Sverige - Handbolls-VM, damer 2017 - 577x371
Sverige vs DR Kongo
November 30,2019
12:30

VM 2017 vann Sverige sin grupp i gruppspelet och gick sedan hela vägen till semifinal där det dock tog stopp mot Frankrike. Inte heller bronsmatchen mot Holland lyckades de svenska damerna vinna och Sverige slutade fyra i mästerskapet. EM 2018 slutade Sverige sexa, så en semifinalplats är väl en rimlig förväntning att ha på det svenska laget.

DR Kongo gör sitt tredje VM och tillhör knappast favoriterna. 2013 slutade laget på tjugonde plats och 2015 slutade DR Kongo sist efter att inte ha vunnit en enda match. Att säga att DR Kongo kommer att få det tufft är knappast någon djärv gissning.

Matchen mot DR Kongo blir verkligen en mjukstart för Sverige i det här världsmästerskapet, vilket innebär att man samtidigt har chans att spela in laget inför kommande matcher. Frågan är inte om Sverige kommer att vinna utan med hur mycket. Senast DR Kongo var med i VM förlorade laget med mellan 15 och 20 mål i snitt. Samtidigt lär Sverige nog vara sugna på att inleda mästerskapet med en hel del mål. Därför blir tipset att Sverige vinner även om Sverige startar matchen på -18 mål. Bäst odds finns hos Betsson som bjuder 1.90 för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Handboll

Match: Sverige–DR Kongo

Liga/turnering: Handbolls-VM, damer

Tips: 1 (-18) Odds: 1.90 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Lördag 30 november 12:30

Satsa