Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Sverige – Kanada odds (24/6/19 21:00)

Som väntat blev USA allt för svåra för Sverige i den avslutande gruppspelsmatchen, vilket innebar en andraplats i grupp F för svensk del. Detta gör att det svenska laget nu ställs mot Kanada i åttondel, en match som kommer att bli tuff.
sweden - canada-
Sverige vs Kanada
June 24,2019
21:00

Hittills har Sverige levt upp till förväntningarna i den här turneringen. Vinst mot Chile och Thailand  och sedan förlust mot USA var det som de flesta trodde inför VM. Men, även om Sverige såhär långt spelat bra krävs det att man höjer sig ett par snäpp om det inte ska ta slut redan i åttondel.

Kanada inledde precis som väntat med två raka segrar, och det mot Kamerun respektive Nya Zeeland. I gruppfinalen blev det förlust mot Holland, vilket innebar att Kanada slutade tvåa i grupp E.

Huruvida det var ett smart drag från den svenske förbundskaptenen att vila fyra ordinarie spelare mot USA är svårt att säga. Sverige lär i alla fall ha några utvilade spelare till matchen mot Kanada. Dock känns det som att Kanada är knappa favoriter, men det här känns som en väldigt svårtippad match. Men, Kanada har gjort mål i varje match och det känns som att även Sverige lär in få minst en boll. Tipset blir därför att båda lagen gör mål. Bäst odds finns hos Unibet som bjuder 2.17 gånger pengarna för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Sverige–Kanada

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer, åttondelsfinal

Tips: Båda lagen gör mål Odds: 2.17 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Måndag 24 juni 20:00

Satsa