Sverige mot tyskland I vm-kvalet 15-10-13

Oj, oj vilken nagelbitare det blev för alla oss som såg Sverige match mot Österrike senast. Att det ska behöva till ett underläge och en rejäl utskällning inför andra halvlek för att Sverige ska få ordning på spelet?
Sverige – Tyskland
oktober 15,2013
20:45

Segern senast gjorde att Sverige spelade till sig en plats i kommande play-off. Vinnaren där tar sig vidare till VM-slutspelet i Rio, Brasilien. Vem motståndaren i detta play-off är dock inte bestämt än och därav är kvällens match mot Tyskland av största betydelse. Tar vi poäng kan det bli att möta Lars Lagerbäcks Island. Vid förlust blir det med största sannolikhet Frankrike.

Med tanke på Sveriges senaste matcher förväntar jag mig en annan inställning av det svenska laget nu. Man vet att man möter ett av världens absolut bästa lag och man vet att man möter en offensiv som kan slå hål på vilket försvar som helst. Med all den kunskap man har om det tyska laget, samt det faktum att man har allt att vinna i den här matchen är det rimligt att tro att Hamrén intalat spelarna att försvarsspelet är högst prioriterat. Anfallsspelet bör man inte behöva lägga särskilt större vikt vid än normalt. Matchen kan vinnas av Zlatan och hans skicklighet, oavsett motståndare, alla dagar i veckan.

Mitt spel på matchen blir ett asian underspel på målproduktion. Sverige vinner med 2-1, eller 1-0 och Zlatan gör ett eller två mål, förhoppningsvis!

Speltipset

 • Sport: Fotboll
  Härkomst: VM-kval, Europa
  Match/Event: Sverige – Tyskland
  Spel: Antal mål i matchen ah -3,5
  Odds: 1,50
  Insats: 4/10 units
  Spelsajt: Bet365.com
  Spelstopp: 20.45

Resultat: Förlust! 3-5, Sverige – Tyskland

Satsa