Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Sverige vs Schweiz odds - (18/5/19 21:15)

Senaste gången Sverige och Schweiz möttes i VM-sammanhang var som bekant i VM-finalen i Köpenhamn förra året. Den gången krävdes det straffar för att skilja lagen åt och det är inte helt omöjligt att det kan bli så även den här gången.
Sverige-Schweiz
Sverige vs Schweiz odds
May 18,2019
21:15

Som dubbla regerande världsmästare kommer Sverige till årets VM-turnering som en av favoriterna. Dessutom har Tre Kronor en av de starkaste VM-trupperna på många år. Dock inledde man ganska svagt med att förlora mot Tjeckien med 5-2 innan svenskarna repade sig och utklassade först Italien med 8-0 och sedan Norge med 9-1.

Schweiz har såhär långt i turneringen gått som tåget, vilket i och för sig inte är så konstigt med tanke på att man mött Italien, Lettland och Österrike. Men, Schweiz har på senare år visat att man även kan vara med och utmana de stora nationerna. Något som man inte minst visade i förra årets turnering när man på vägen till final slog ut både Finland och Kanada.

Schweiz är en knepig motståndare som inte ska underskattas och ska Tre Kronor ta tre poäng krävs det att man gör en betydligt bättre insats än vad man gjorde mot Tjeckien. Dock känns det som att Sverige kommit igång efter matcherna mot Italien och Norge. Därför blir tipset att Sverige vinner även om Schweiz får 1,5 mål i handikapp. Bäst odds finns hos Nordicbet som har ett odds på 2.18 för det resultatet.

 

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Sverige-Schweiz

Liga/turnering: Ishockey-VM 2019

Tips: Sverige vinner, 2-vägshandikapp 0-1,5 Odds: 2.18 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Lördag 18 maj 20:15

Satsa