Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Sverige – Thailand odds (16/6/19 16:00) - Läge för svensk målfest

Sverige fick en drömstart på VM när laget i måndags slog Chile med 2-0. För Thailand blev premiären den rakt motsatta. Förlust med hela 13-0 mot USA gör nu att det ser väldigt mörkt ut för det thailändska laget.
Banners_Game #5 - Sweden vs Thailand
Sverige vs Thailand odds
June 16,2019
16:00

Även om det satt långt inne lyckats ändå Sverige få in två bollar mot Chile under de sista tio minuterna. Resultatet innebär att laget nu kan säkra en plats i åttondelen genom att vinna mot Thailand om USA samtidigt tar minst poäng mot Chile.

Thailands VM började minst sagt mardrömslikt. Även om ingen hade räknat med att thailändskorna skulle kunna rubba de regerande världsmästarna så var det nog ingen som trodde att det skulle bli en sådan stor utklassning. Thailand får nog rikta in sig på att försöka vinna den sista gruppspelsmatchen mot Chile och försöka ta sig vidare som trea.

Efter vad vi såg i de bägge inledande matcherna kan vi konstatera att det är klasskillnad mellan lagen. Sverige ska normalt sett inte ha några som helst problem med att slå Thailand, framför allt med tanke på att självförtroendet hos det thailändska inte lär vara på topp efter storförlusten mot USA. Det är till och med läge för svensk målfest. Därför säger vi att det blir 2-3 mål i första halvlek. Bäst odds finns hos Betsson som bjuder 1.79 i odds för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Sverige–Thailand

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: 2-3 mål i första halvlek Odds: 1.79 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Söndag 16 juni 15:00

Satsa