Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Beijer Hockey Games 11/2: Tre Kronor inleder mot Tjeckien

Nu är det dags för den tredje turneringen i Euro Hockey Tour, nämligen Beijer Hockey Games som spelas i Sverige. Tre Kronor inleder mot Tjeckien. Tre Kronor kommer med flera intressanta debutanter och har ett bra lag på papperet.
Tjeckien vs Sverige
Februari 11,2021
19:00

Matchen sänds på TV6 med start 18:30

Euro Hockey Tour

EHT är en landslagsturnering med fyra deltagande nationer som splittras upp i fyra olika turneringar, en i vardera land. ”Touren” inleds i Finland i vad som kallas Karjala Cup, följt av Channel One Cup i Ryssland. Sedan är det Sveriges tur med Beijer Hockey Games och det är Tjeckien som avslutar med Czech Hockey Games. Alla dessa mindre turneringar räknas ihop till en och samma tabell. Den nation som vinner är då inofficiellt Europas bästa hockeynation. De flesta nationerna har som tanke att testa lite olika spelare i en tävlingsmiljö innan hockey VM.

Beijer Hockey Games

Detta är det officiella namnet på vad som tidigare kallades Sweden Hockey Games men som fått byta namn ett flertal gånger efter de olika sponsorer som varit involverade i turneringen. Sweden Hockey Games startade upp 1991 och är den enda årliga hockeyturnering som drivs av det svenska hockeyförbundet. Förra årets upplaga spelades i ett fullsatt Globen och vanns av Tre Kronor.

Spelbolag med bra odds

  • William Hill Recension 100 kr i Freebet BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Bet365 Recension Sveriges högsta bonus - 1250 kr BETTA Regler & Villkor Gäller
    För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Tre Kronors trupp

Sverige har ställt upp med lite olika trupper i Karjala Cup och Channel One Cup och det är det samma nu. Fyra debutanter som varit heta under SHL säsongen är Simon Ryfors, Rögle BK, Albert Johansson, Färjestads BK, Pontus Holmberg, Växjö Lakers, Filip Hållander, Luleå HF och är alla med i truppen till Beijer Hockey Games. Ryfors ligger på en andraplats i SHLs skytteliga och får nu chansen att visa vad han går för. Det är alltid kul att få se de spelare som imponerat i SHL, ta steget till internationellt spel och testa.

Emil Pettersson har verkligen exploderat i SHL 2020/2021. Han leder hela SHL i poängproduktion med 45 poäng. Pettersson är uttagen till Beijer Hockey Games och kanske rent av är Tre Kronors bästa spelare på papperet inför turneringen.

Från KHL har vi bland annat med Jakob Lilja och Mattias Tedenby som båda gått riktigt bra i respektive lag.

Varför vinner Tre Kronor?

Tre Kronor har ett bra lag på papperet, medan Tjeckien har ett ganska urvattnat lag. Vi vet att Sverige brukar kunna ha svårt mot Tjeckien. Men med tanke på att turneringen spelas i Malmö Arena, så blir det lite av en hemmamatch för Tre Kronor. Sverige vann dessutom förra årets turnering och vill visa varför de är regerande mästare.

Tips: Tre Kronor vinner

Sverige ställer upp med ett bra lag och spelar på hemmaplan. Tippas Svensk seger hos NordicBet för odds 1.86

Satsa