Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Sverige – USA odds (20/6/19 14:00) - Sverige spelar för gruppseger

Sverige har såhär långt gjort ett bra VM med seger mot både Chile och Thailand. Detta gör att laget redan är klart för slutspel när man nu ställs mot USA i den avslutande gruppspelsmatchen.
Sweden - USA
Sverige vs USA
June 20,2019
14:00

2-0 mot Chile och 5-1 mot Thailand och därmed också sex poäng är något som Sverige ska vara nöjda med. Resultaten till trots har det inte varit något bländande svenskt spel och ska det bli mer än åttondelsfinal krävs att laget höjer sig åtminstone ett par snäpp.

De regerande världsmästarna USA har som väntat också inlett med två segrar. Hela 13-0 mot Thailand och sedan 3-0 mot Chile gör att laget bara behöver oavgjort för att vinna grupp F. Hittills har det amerikanska laget sett mycket bra ut och kan mycket väl försvara sitt guld.

Även om USA inte behöver vinna lär man ändå gå för seger, vilket gör att Sverige nog kommer att få svårt att ens ta poäng i den här matchen. Framför allt eftersom USA nog gärna går in i slutspelet med tre raka segrar. Men, då USA redan är klara känns det ändå som att laget inte kommer att gå för fullt i alla situationer, vilket kan öppnat upp för Sverige och då känns som att det ändå kan bli åtminstone ett svenskt mål. Tipset blir därför att båda lagen gör mål. Bäst odds finns hos Unibet som bjuder  för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Sverige–USA

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: Båda lagen gör mål Odds: 2.25 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Torsdag 20 juni 21:00

Satsa