Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Sverige vs Lettland (20/5/19 17:15)

Efter den inledande förlusten mot Tjeckien har Sverige fått rejält med fart under skridskorna. Nu ställs Tre Kronor mot Lettland i en match där seger med största sannolikhet innebär att Sverige är klara för slutspel.
Sverige–Lettland
Sverige vs Lettland
May 20,2019
17:15

8-0 mot Italien och 9-1 mot både Norge och Österrike gör att Sverige efter fyra matcher är det lag som gjort flest mål av alla i årets VM-turnering. Något som förstås är ett gott tecken inför fortsättningen. Med tanke på att Sverige efter fyra matcher ligger tre poäng före Lettland lär en seger mot Lettland innebära att Tre Kronor blir klara för kvartsfinal.

Lettland har hittills i VM vunnit mot Österrike och Italien och förlorat mot Schweiz och Tjeckien. Med andra ord ganska väntade resultat. Förra årets lyckades det lettiska laget faktiskt att ta sig till slutspel. I år lär det bli svårare eftersom Lettland förutom Sverige även har kvar att möta Ryssland.

Att Tre Kronor ska vinna den här matchen råder det ingen större tvekan om, men frågan är med hur mycket. Vi ska nog inte räkna med att det kommer bli lika stor utklassning som mot Italien, Norge och Österrike för Lettland är snäppet bättre än alla de tre lagen. Men, en seger med hyfsat betryggande marginal lär det bli. Tipset blir därför att Tre Kronor vinner med minst fyra mål, det vill säga matchen börjar 0-3.5 i Lettlands fördel. Bäst odds finns hos Betsafe som bjuder 2.14 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Sverige–Lettland

Liga/turnering: Ishockey-VM

Tips: Sverige vinner, 2-vägshandikapp 0-3.5 Odds: 2.14 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Måndag 20 maj 16:15

Satsa