Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Sverige vs Ryssland (21/5/19 21:15)

Bortsett från den inledande förlusten har Sverige så här långt stått för en bra insats i årets VM-turnering. Allt om behövs för att ta sig vidare till slutspel är att Tre Kronor tar en poäng mot antingen Lettland eller Ryssland, som man möter i den allra sista gruppspelsmatchen.
Odds.se logo
Sverige vs Ryssland
May 21,2019
21:15

Även om Sverige i praktiken redan är klara för slutspel kan det ändå vara viktigt att vinna matchen mot Ryssland eftersom man då har chans att ta hem gruppsegern. Framför allt eftersom Tre Kronor i kvartsfinal då lär få ett betydligt lättare motstånd i form av Tyskland samtidigt som man undviker Finland och Kanada.

Ryssland är kanske det lag som imponerat mest under VM. Sex trepoängare på sex matcher talar sitt tydliga språk och ryssarna seglar nu upp som favoriter till VM-guldet. Mest imponerande är förstås det ryska försvarsspelet. Så här långt har man nämligen bara släppt in tre mål.

En svårtippad match med tanke på att det känns som att lagen är i stort sett jämbördiga. Möjligtvis ett litet övertag för Ryssland, då laget är obesegrat. Vilket lag som ska vinna är dock nästan omöjligt att sia om. Därför blir tipset att det blir under 5,5 mål eftersom det känns som att det kommer att bli en tät match där lagen kommer att jobba hårt för att täppa till bakåt. Bäst odds finns hos Betsson som ger ett odds på 1.81 för under 5,5 mål i den här matchen.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Sverige–Ryssland

Liga/turnering: Ishockey-VM

Tips: Under 5,5 mål Odds: 1.81 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Tisdag 21 maj 20:15

Satsa