Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Sydkorea – Norge odds (17/6/19 22:00) - Norge har allt i egna händer

Norge har så här långt i VM gjort i princip vad som förväntats av laget. Inför den sista gruppspelsmatchen har norskorna nu allting i egna händer och en bra chans att ta en slutspelsplats.
Sydkorea – Norge
June 17,2019
22:00

Norge inledde VM på ett alldeles briljant sätt när man i premiären mot Nigeria vann med 3-0 efter att ha gjort samtliga tre mål i första halvlek. Även mot hemmanationen Frankrike stod man upp bra även om det till slut blev förlust med 2-1 efter att fransyskorna avgjort på straff med en dryg kvart kvar.

Sydkorea har haft en ganska tuff resa såhär långt i VM. 0-4 mot Frankrike i premiären och sedan 0-2 mot Nigeria i andra matchen gör att laget nu är piskat att vinna mot Norge för att ha någon som helst chans på slutspel. Dessutom behöver Sydkorea vinna med ett antal mål då laget har betydligt sämre målskillnad än både Nigeria och Norge, som bägge står på tre poäng.

Då Sydkorea hittills har underpresterat är Norge klara favoriter i den här matchen. Det norska laget kan också gå in och spela relativt avslappnat då det lär räcka med en poäng för att säkra andraplatsen i gruppen eftersom Frankrike med största sannolikhet slår Nigeria. Det känns som att detta kan passa Norge perfekt. Tipset blir därför att Norge vinner och dessutom håller nollan. Bäst odds finns hos Nordicbet som bjuder 2.10 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Sydkorea–Norge

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: Bortalaget vinner och håller nollan Odds: 2.10 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Måndag 17 juni 21:00

Satsa