Torres målskytt för chelsea 06-11-13

Gårdagens målspel på Sergio Aguero i Manchester City satt som spiken i kistan redan efter ynka tre minuter i matchen! Tack för kaffet och grattis till dig som kanske även ryggade spelet att Aguero skulle göra första målet i matchen?
Chelsea – Schalke
November 06,2013
20:45

Med gårdagens vinstbet i bagaget blickar jag mot ännu ett målspel ikväll. Den här gången är det dock inte Aguero som är i fokus utan istället Chelseas anfallare Fernando Torres.

Att valet faller på Torres av alla Chelseas spelare är kanske för somliga lite ologiskt. Just Torres har inte direkt varit en pålitlig målskytt sedan han anlände till Chelsea för ett par säsonger sedan. Faktum är att han som anfallare i ett ”miljardlag” faktiskt har varit undermålig!

Det är dock något särskilt med Fernando Torres och spel i Europeiska turneringar. Han fullkomligt öste in mål i fjolårets Europa League och har gjort två i årets upplaga av CL. Med dessa två baljor är han också Chelseas bästa målskytt i turneringen (delat med Ramires).

Precis som igår spelar jag på målgörare hos spelbolaget Bet365. Där ligger oddset för att Torres gör mål i matchen på fina 2,40 gånger pengarna. Söker du större utbetalning till acceptabel risk ger Torres som första målskytt i matchen oddset 6,00!

Värt att chansa kanske, det gick ju hem igår?

PS! Om Torres inte kommer till spel från start får insatsen tillbaka (vissa rapporter gör gällande att han kanske får vila minst en halvlek).

Speltipset

 • Sport: Fotboll
  Härkomst: Europa, Champions League
  Match/Event: Chelsea – Schalke
  Spel: Fernando Torres gör mål i matchen
  Odds: 2,40
  Insats: 5/10 units
  Spelsajt: Bet365.com
  Spelstopp: 20.45

Resultat: Pengarna Tillbaka Torres startade inte

Satsa