Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Tottenham–Aston Villa odds (10/08/19 18:30) Tuff premiär för nykomlingen

Även om man "bara" slutade fyra i Premier League får nog ändå Tottenhams förra säsong ses som väldigt lyckad. Framför allt med tanke på att man tog sig hela vägen till final i Champions League. Den här säsongen inleder man mot nykomlingen Aston Villa hemma på Tottenham Hotspur Stadium.
Tottenham–Aston Villa
Tottenham vs Aston Villa
August 10,2019
18:30

Tottenham har i princip truppen intakt från förra säsongen med undantag för högerbacken Kieran Trippier som gått till Atletico Madrid. Vad gäller nyförvärv är det mest namnkunniga utan tvekan centrale mittfältaren Tanguy Ndombele, som köpts loss från Lyon.

Aston Villa är tillbaka i Premier League efter tre säsonger i Championship. Laget har minst sagt varit ute och shoppat på transfermarknaden då man köpt spelare för över en miljard kronor under sommaren. Huruvida detta kommer att löna sig återstår att se.

Att säga att Tottenham är favoriter i den här matchen är knappast någon underdrift. Dock ska inte Aston Villa underskattas då man som sagt förstärkt upp laget rejält inför den här säsongen. Men, det ska inte räcka för Tottenham är alldeles för bra för att Villa ska kunna hota, framför allt hemma. Endast seger är dock inte så mycket att spela på, så därför säger vi att Tottenham leder redan i halvtid. Bäst odds för hittar vi hos Betfair som bjuder 1.7 gånger pengarna för Tottenham-ledning i halvtid.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Tottenham–Aston Villa

Liga/turnering: Premier League

Tips: Tottenham leder i halvlek Odds: 1.7 Spelsajt: Betfair Spelstopp: Lördag 9 augusti 18:30

Satsa