Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Tottenham vs Liverpool odds (1/6/19 22:00)

England har verkligen dominerat fotbollseuropa den här säsongen. Helengelskt i Europa League-finalen och även i Champions League-finalen som spelas mellan Tottenham och Liverpool på Wanda Metropolitano i Madrid.
Tottenham vs Liverpool
Tottenham – Liverpool
June 01,2019
22:00

Tottenham har verkligen fått två glädjebesked den här veckan. Både lagkaptenen Harry Kane och mittbacken Jan Vertonghen ska enligt uppgift vara skadefria och därmed också vara spelklara till lördagens final. Detta innebär givetvis en rejäl förstärkning för Tottenham och det lär behövas om man ska någon chans mot Liverpool.

Liverpool har en av sina bästa säsonger på mycket länge bakom sig med en andraplats i Premier League. Tittar man på hur laget avslutat säsongen blir succén än mer tydlig då man vunnit 13 av de 14 senaste matcherna. Att man dessutom vände ett 0-3-underläge från första mötet i semifinalen mot Barcelona och sedan vann med 4-0 hemma visar att Liverpool är kapabla till i princip vad som helst.

Att Tottenham får tillbaka både Kane och Vertonghen betyder förstås mycket, men frågan är om det räcker mot ett Liverpool som är urstarka. Dessutom lär Liverpool vara rejält revanschsugna efter förra årets finalförlust mot Real Madrid. Därför känns det som att Liverpool kommer att få lyfta bucklan på lördag kväll.

Tipset blir att helt enkelt att Liverpool vinner den här finalen och man gör det dessutom under ordinarie tid. Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.98 gånger pengarna för Liverpool-seger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Tottenham–Liverpool

Liga/turnering: Champions League, final

Tips: 2

Odds: 1.98 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Lördag 1 juni 21:00

Satsa