Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Träningslandskamp: Sverige–Finland 29/5 18:00 - Tips: Målrik match

I första träningslandskampen inför sommarens EM-slutspel tar Sverige emot blivande mästerskapsdebutanten Finland. Blågult är favoriter, men det finska laget ska inte underskattas.
Vid 4.20 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 42kr
sverige-finland
Sverige–Finland
May 29,2021
18:00

Photocredits: Getty Images

Sänds på TV4 och C More. Avspark 18:00.

Bra svensk form

Sverige inledde fotbollsåret 2021 på bästa med sätt med tre raka segrar och noll insläppta mål i slutet av mars. Matcherna i VM-kvalet mot Georgien och Kosovo slutade 1-0 samt 3-0 och träningslandskampen slutade 1-0. Även om Zlatan Ibrahimovic har tvingats lämna återbud till EM har Sverige ändå ett riktigt lag med spelare som Alexander Isak och Dejan Kulusevski, som bägge imponerat stort under säsongen.

Inte något stryklag

För första gången kommer Finland finnas med i ett stort mästerskap i sommar. Laget tog sig på ett imponerande sätt till EM genom att i sin kvalgrupp komma före både Grekland och Bosnien och Hercegovina. Det finska laget tar tagit stora kliv framåt de senaste åren och är inte längre något lag man går ut och kör över. Sedan så har man ju också anfallaren Teemu Pukki, som öst in mål i både Norwich och landslaget de senaste åren.

Räkna med många byten

Resultaten i träningslandskamper brukar inte säga särskilt mycket om hur det sedan går i ett mästerskap. Den här matchen får nog i första hand ses som ett test att få ihop laget. Så räkna med en hel del byten. Värt att notera är dock att senaste lagen möttes så vann faktiskt Finland. Men, det var under den så kallade januariturnén 2019, vilket innebär att det var B-laget som spelade. Rent spontant är förstås Sverige favoriter, men Finland är långtifrån dåliga, tvärtom. Därför känns det ändå ganska öppet.

Spelbolag med bra odds

Tips: Målrik match

Med tanke på att offensiven numera är Sveriges känns det som att blågult kommer att satsa ganska mycket framåt. Samtidigt finns en del problem i den svenska backlinjen, vilket kan öppna för Finland. Därför satsar vi på ett kombotips där Sverige vinner, det blir över 2,5 mål och båda lagen gör mål.
Bäst odds finns hos LeoVegas som ger 4.20 i odds för svensk seger, över 2.5 mål och mål från båda lagen.

Satsa