Troget underspel på örebro hk med betsafe 03-12-13

Ikväll spelas ett mycket spännande möte mellan Örebro HK och Växjö Lakers HC. För båda lagen innebär det naturligtvis mycket att få vinna mot den enligt experterna tippade ”bottenkandidaten”.
Örebro HK – Växjö Lakers 
December 03,2013
19.00

Så mycket av ”botten” finns dock inte att skåda av ett av lagen – Växjö Lakers. Laget ligger stabilt parkerat på en femteplats med klart godkända 42 poäng. Det är lika många inspelade pinnar som bland annat Brynäs och ett mer än Luleå. En grann samling lag som man med gott samvete kan jämföra sig med i dagsläget.

Om det saknas bottenstämpel på Växjö är det precis vad som står skrivet i pannan på hela Örebro HK. Laget ligger ohjälpligt sist i SHL med endast 28 inspelade poäng. Man har bara vunnit åtta matcher och har klart sämst målskillnad i hela serien. Man har gjort minst antal mål (55) och släppt in flest (85). Endast Leksand kan något så när matcha detta bleka offensiva facit.

Dagens bästa spel har också Örebros oförmåga att göra mål i fokus. Hos Betsafe finns nämligen ett intressant spel som betalar 1,68 gånger pengarna på att Örebro maximalt gör två mål i matchen. Detta känns solklart och givet, särskilt då man inte har lyckats med detta på de senaste fem matcherna!

Vill du se matchen på TV sänds den i CMORE med start kl.19.00.

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: Sverige, SHL
Match/Event: Örebro HK – Växjö Lakers
Spel: Hemmalaget antal mål, -2,5
Odds: 1,68
Insats: : 9/10 units
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 19.00

Resultat: Förlust! 4-1, Örebro – Växjö

Satsa