Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Tuff match för aik

Elitserien i ishockey börjar så sakteliga lida mot slutspel. Spelet i grundserien tar slut i början av mars och det finns inte överdrivet många poäng att spela om. Ett lag som definitivt inte ser poäng som någon lyxvara är AIK (även om man vunnit många matcher den senaste tiden). Med en i dagsläget tung nionde plats ligger man just nu utanför slutspel, vilket inte matchar klubbens målsättning inför säsongen.
LHC – Modo
Januari 01,1970
19:00

När man ikväll möter Färjestad (som ligger 2:a) ställs man dock inte inför någon lätt uppgift. Färjestad kämpar fortfarande desperat för att komma ikapp Skellefteå och de kommer garanterat inte att gå för något annat än tre poäng.

Matchen kommer att bli den femte och sista lagen emellan. Tidigare den här säsongen har lagen vunnit två matcher var, vilket vittnar om att det är en match där inget av lagen lär underskatta varandra. Trupperna för de båda lagen är näst intill skadefria. För AIK Christopher Aspeqvist tveksam till spel.I FBK lägret är Oscar Kleftbom och Sanny Lindström ej tillgängliga på grund av skada. När allt summeras känns utgången i matchen väldigt svårtippad. Ett motiverat spel är dock över 3.5 mål, då båda lagen kommer att gå för poäng in i sista minuten. Dock är oddset (kring 1.40) känns knappt spelvärt.

Istället blickar jag mot LHC – Modo för dagens bästa spel. LHC jagar sin tredje raka seger och spelet börjar åter stämma. Modo fortsätter att förlora och det känns inte som att de har krafter kvar för att mobilisera en förändring.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey
Match/Event: LHC – Modo
Härkomst: Svenska elitserien
Spel: LHC vinner
Odds: 1.80
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.00

LHC vinner

Satsa