Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Tung retur för galatasaray

Ikväll spelas de första returmötena i Champions League. För Real Madrid handlar det om att bevaka sin stabila 3-0 seger man tog senast på hemmaplan. För turkiska Galatasaray gäller det helt enkelt att försöka göra mål!

Det lär dock inte blir lätt för Galatasaray att prestera en annan slags fotboll nu. Den uppställningen och strategin man hade i den första matchen kan mycket väl ha varit det bästa man klarar av att prestera. Maximalt med kraft i anfallsspelet, hög press och raka distinkta passningar var ingredienserna då. Har man något trumfkort man inte har spelat än är det hög tid att ta fram det nu. Ett trumfkort som man dock vet med sig att man kan vifta fram är hemmapublikens stöd!

Real Madrid kommer förmodligen spela med kontrollerat än i förra mötet. Med kontrollerat menas ett ökat bollinnehav för att förhindra att Galatasaray kan göra mål. Frågan är bara om man klarar av att hålla defensiven uppe när väl hemmalagets chanser dyker upp?

Matchen startar kl.20.45 och sänds på Viasat Fotboll.

Matchen startar kl.20.45 och sänds på Viasat Fotboll.

Satsa