Tung spik på hv71 med betsson 05-12-13

Det är inte ofta ett lag gör självmål i hockey men det händer. Det hände för HV71 i förlustmatchen mot Brynäs senast. Ett mål som på många sätt satte punkt för en mycket svag match av HV.
HV71 - Örebro
December 05,2013
19.00

Om det blir självmål igen när HV71 ska försöka återupprätta hedern mot gästande Örebro, ja det återstår att se. Förhoppningsvis har man punkterat matchen så till den milda grad att ett eller två självmål inte spelar någon större roll för resultatet. Ja, det är så jag ser på den här tillställningen. HV71 är trots förlusten på gång, det har vi sett i flera matcher den senaste månaden. Förutom förlusten mot Brynäs (som faktiskt är riktigt formtoppade med fem raka segrar!), har man tre raka segrar i bagaget.

Bortalaget Örebro tog visserligen en mycket överraskande seger mot Växjö senast, men har i största allmänhet varit svaga under de senaste tjugo omgångarna! Att man ska lyckas vinna mot ett revanschsuget HV71 på bortaplan håller jag som föga troligt. Att det blev en tight uddamålsförlust mot HV senast berodde mer på motståndarnas oförmåga än Örebros skicklighet.

Jag spikar segeroddset på HV till fina 1,57 hos Betsson. Jag kan nästan se inom mig hur det glöder av återhållsam ilska hos HV-spelarna efter förödmjukelsen att göra självmål. Det bör betyda ett hyperaggressivt lag som bör kunna mala sönder Örebros försvar!

Speltipset

 • Sport: Hockey
  Härkomst: Sverige, SHL
  Match/Event: HV71 – Örebro
  Spel: Hemmalaget vinner matchen
  Odds: 1,57
  Insats: : 6/10 units
  Spelsajt: Betsson.com
  Spelstopp: 19.00

Resultat: VINST! HV71 - Örebro, 4-3

Satsa