Tyresö – psg I womens champions league 09-10-13

Ikväll är det dags för en riktig kraftmätning för svensk fotboll. Tyresö tar emot de franska giganterna PSG i Womens Champions League.
Tyresö – PSG
oktober 09,2013
19:00

Matchen är den första av två och ska avgöra vilket av de båda lagen som tar sig vidare. På förhand är Tyresö favoriter med ett odds på 1,61 (att jämföra med PSG till 3,75).

Dock känns det som om oddset inte ger en rättvis bild här. Tyresö befinner sig nämligen inte i något vidare läge formmässigt, åtminstone inte sett till årets ambitioner. Det Allsvenska guldet är en bit bort och med en fjärdeplacering i serien med endast fyra matcher kvar, känns det nästan som en utopi att guldet bärgas igen.

Frågan man ställer sig är därför hur mentalt förberedda och laddade spelarna i Tyresö är inför en sådan tung och svår match i Champions League som detta är. PSG kommer inte att nöja sig med något annat än seger och de har god form i ligan och fortfarande en mängd av sina målsättningar att uppnå. Dessutom har de tränat en dag extra på Tyresö’s konstgräs, så förberedda, det är man.

Med ett odds på 3,75 för seger, spelar jag på dubbelchans ”X2” till det fina oddset 2,20. Det finns så pass bra kvalité i PSG att det bör vara fullt möjligt. Dessutom, om Tyresö inte kan vinna över Piteå (1-1), bör de inte kunna vinna över PSG med en omsättning på 25 miljoner kronor om året!

Speltipset

 • Sport: Fotboll (damer)
  Härkomst: Womens Champions League
  Match/Event: Tyresö – PSG
  Spel: Dubbelchans ”X2”
  Odds: 2,20
  Insats: 4/10 units
  Spelsajt: Bet365.com
  Spelstopp: 19.00

Resultat: Förlust! 2-1, Tyresö – PSG

Satsa