Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Tyskland – Sverige odds (29/6/19 18:30) - Kan Sverige klara ytterligare ett steg?

Mot Kanada i åttondelen gjorde Sverige sin klart bästa match hittills när man vann med 1-0. Nu väntar Tyskland som Sverige mött så många gånger förr i mästerskapssammanhang. Senast var i VM 2015 när Tyskland slog ut Sverige i åttondelen med 4-1.
Tyskland vs Sverige
June 29,2019
18:30

Med tanke på att Sverige tagit sig till kvartsfinal kan det svenska laget vara nöjda med insatsen i den här turneringen och således också spela utan press mot Tyskland. Dock är facit mot Tyskland dystert för svensk del. På 26 år har Sverige bara vunnit två tävlingsmatcher medan Tyskland vunnit 21.

Även om Tyskland tagit sig till kvartsfinal har laget inte imponerat såhär långt. Dock har man vunnit alla matcher och dessutom hållit nollan. Sverige lär definitivt bli lagets svåraste motståndare hittills. Men, i kvartsfinalen får Tyskland tillbaka sin stora stjärna Dzsenifer Maroszan som varit skadad sedan premiären mot Kina.

Ska Sverige ta sig till en semifinal krävs att laget gör en minst lika bra match som mot Kanada. Dock känns det som att Tyskland kommer att lyfta sig en nivå nu, framför allt eftersom man får tillbaka Maroszan. Sedan får vi heller inte glömma bort att Tyskland har haft två vilodagar mer än Sverige och det kan betyda en hel del. Tipset blir därför att Tyskland återigen besegrar Sverige i en mästerskapsmatch och man gör det under ordinarie tid. Bäst odds finns hos Betfair som bjuder 1.66 gånger pengarna för tysk seger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Tyskland–Sverige

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer, kvartsfinal

 

Tips: 1 Odds: 1.66 Spelsajt: Betfair Spelstopp: Lördag 29 juni 18:30

Satsa