Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Tyskland vs Kina odds (8/6/19 16:00)

I den första matchen i grupp B möts Tyskland och Kina i Rennes i en match där det tyska laget förstås är favoriter, men där det kinesiska laget mycket väl kan överraska. De tyska damerna har mängder av meriter i form av VM-guld, OS-guld samt en rad EM-guld. Dock är inte längre Tyskland lika dominerande i den europeiska damfotbollen som man var förr om åren. I EM 2017 gick laget inte längre än till kvartsfinal. Under våren har Tyskland dock sett stabila ut då man slagit både Frankrike och Sverige. I genrepet inför VM vann man dessutom mot Chile med 2-0.
Tyskland vs Kina odds
Tyskland Vs Kina
June 08,2019
16:00

Kina är alltid lite av en outsider när det kommer till dam-VM i fotboll. Samtliga VM-turneringar man deltagit i har laget gått till kvartsfinal och dessutom är Kina alltid svåra att möta. Under våren har man vunnit mot både Ryssland och Kamerun, men i genrepet inför VM blev det förlust mot Frankrike med 2-1.

Lite svårtippad match även om Tyskland är favoriter. Dock är Kina en knepig motståndare som har kapacitet att ta poäng även mot de allra bästa lagen. På något sätt känns det som att det kommer bli en ganska tät match där Kina kommer att försöka stänga igen så mycket det bara går. Av den anledningen blir tipset att det blir under 2,5 mål. Bäst odds finns hos Nordicbet som bjuder 2.04 för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Tyskland–Kina

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: Under 2,5 mål Odds: 2.04 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Lördag 8 juni 15:00

Satsa