Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Tyskland vs USA odds (19/5/19 17:15)

Tyskland är verkligen ett av de stora utropstecknen i årets VM-turnering. Efter fyra spelade omgångar står laget på 12 poäng och leder därmed också grupp A. På söndag ställs man mot USA i en match som kan bli avgörande för om Tyskland ska gå vidare till slutspel eller ej.
Germany vs usa
Tyskland vs USA
May 19,2019
17:15

Att Tyskland inlett med att vinna fyra av fyra matcher i VM kanske låter imponerande. Men, då ska man komma ihåg att de första vinsterna kom mot Storbritannien, Danmark och Frankrike. Desto mer imponerade det tyska laget i matchen mot hemmanationen Slovakien, som man slog med 3-2. Framför allt med tanke på att Tyskland låg under med 1-2 inför sista perioden.

USA, som förra året tog hem bronsmedaljen, har hittills gjort en helt ok insats i årets VM. Tre segrar, varav en på övertid, och en förlust har det blivit på de första fyra matcherna. Laget har fortfarande allting i egna händer och bör kunna knipa en slutspelsplats.

De flesta skulle nog säga att USA är favoriter i den här matchen, men Tyskland har som sagt sett starka ut och lär ha fått extra råg i ryggen efter vinsten mot Slovakien, ett lag som USA faktiskt förlorade mot. Därför sticker vi ut hakan och säger att Tyskland klarar minst oavgjort i den här matchen. Bäst odds hittar vi hos Nordicbet som bjuder 3.65 gånger pengarna för 1X.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Tyskland–USA

Liga/turnering: Ishockey-VM

Tips: 1X Odds: 3.65 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Söndag 19 maj 16:15

Satsa