Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Udinese–Milan 1/11 12:30 Zlatan gör det igen!

Milan är definitivt ett av fotbollseuropas hetaste lag i dagsläget. Mycket tack vare Zlatan Ibrahimovic, som med sex mål på fem matcher leder skytteligan och även fört upp Milan i serieledning. På söndag kan Zlatan utöka målskörden mot Udinese.
Udinese–Milan
November 01,2020
12:30

Milan är i bättre form än på många år och leder Serie A. Udinese har det däremot tungt och ligger under strecket.

Lagens form

Udinese

En seger och fyra förluster på fem matcher är knappast någon munter läsning för Udinese. Detta gör att laget ligger strax under nedflyttningsstrecket, men på samma poäng som Bologna, som ligger precis ovanför detsamma. Om inte Udinese börjar vinna snart känns det som att det kan bli en tung höst.

Milan

Det var längesedan vi såg Milan i den här formen och en stor anledning är förstås Zlatan Ibrahimovic, som visar en form som få 39-åringar. I de två senaste Serie A-matcherna, mot Roma respektive Inter, gjorde han två mål, vilket gör att han även leder skytteligan. Man undrar ju var detta ska sluta. Fortsätter Milan i den här stilen kan laget mycket väl vara med och slåss om en scudetto till våren.

Milan bockar av ytterligare tre poäng

Med tanke på form och tabelläge ska Milan kunna bocka av tre poäng mot Udinese tämligen enkelt. Samtidigt känns det också som att Zlatan kommer att fortsätta göra mål. Framför allt då Udinese knappast hållit tätt bakåt i de senaste matcherna med totalt fem insläppta mål i de två senaste matcherna i Serie A.

Tips: Zlatan gör det igen

Zlatan är kung av Milano och lär nog fortsätta vara så en tid framöver. Med tanke på den form som han visar finns det ingen anledning att hålla tillbaka. Därför satsar vi på att Zlatan gör minst två mål.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 4.20 i odds för Zlatan Ibrahimovic som tvåmålsskytt.

Satsa