Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC: Shevchenko vs Maia 22 nov 04:00 flugviktsmästaren försvarar titeln för fjärde gången

I ett av huvudkorten för UFC 255 får vi se Jennifer Maia, rankad trea i flugviktsklassen, försöka ta titeln från den nuvarande mästaren Valentina ”Bullet” Shevchenko. Eventet är UFC 255: Shevchenko vs Maia och äger rum i Apex Arena, Las Vegas.
Shevchenko - Maia
November 22,2020
04:00

Bild: Getty Images

Stream för UFC 255: Shevchenko vs Maia drar igång kl 04:00 på Viaplay.

Den nuvarande flugviktsmästaren Valentina Shevchenko har fem raka vinster och ska försvara sin titel mot brasilianaren Jennifer Maia.

Fighternas form

Valentina Shevchenko

Valentina “Bullet” Shevchenko kliver in för att försvara sin titel för fjärde fighten i rad. I sin senaste fight avslutade hon amerikanen Katlyn Chookagian med en TKO i tredje ronden. 32-åringen har ett imponerande matchfacit med 19 vinster och 3 förluster. Shevchenko är en klassisk allround fighter och snittar 3,06 slag per minut med en träffsäkerhet på 50% – något bättre än motståndaren Maia.

Jennifer Maia

Brasilianaren Jennifer Maia är rankad trea i kvinnornas flugviktsklass med totalt 18 vinster och 6 förluster. Sedan hennes debut i UFC 2018 har hon dock endast 3 vinster och 2 förluster. Den 32-åriga BJJ och Muay Thai-fightern har i snitt 4,11 slag per minut med en träffsäkerhet på 45%. 50% av hennes vinster har varit via domslut men imponerade under hennes senaste fight mot Joanne Calderwood med en armbar i första ronden.

Tuff match för Maia

Shevchenko är en extremt dominant fighter och är en av få i flugviktsklassen som kan räknas som en finisher. Maia föredrar att styra på fötter, vilket kommer bli svårt i detta möte då Shevchenko är livsfarlig på fötter. Denna match visar att UFC inte har tillräckligt med fighters i flugviktsklassen och allt talar för att Shevchenko står som segrare.

Tips: Matchen går inte till domslut

Att Valentina Shevchenko vinner råder det inga tvivel om. Därför satsar vi på att matchen inte går till domslut för att få bättre odds på UFC 255-matchen. Bäst odds finns på Nordicbet som erbjuder 1.47 i odds på att matchen inte går till domslut.

Satsa