Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC 256: Ferguson vs Oliveira 13/12 04:00 Heta Jujutsumästare i efterlängtad fight

Den 13:e december 2020 drar UFC 256: Figueiredo vs. Moreno igång med Tony Ferguson och Charles Oliveira som del av huvudkortet. Två riktigt vassa fighters som har mycket att vinna kommer bjua på en show utan dess like i Apex Arena, Las Vegas.
FERGUSON-VS-OLIVIERA-13-12-2020 ODDS.se
Ferguson - Oliveira
December 13,2020
04:00

Stream för UFC 256: Ferguson vs Oliveira drar igång 12 december kl 04:00 på Viaplay.

Ferguson som för tillfället är rankad trea i lättvikt möter brasilianaren Charles Oliveira som är rankad sjua.

Fighternas form

Tony Ferguson

Tony ”El Cucuy” Ferguson var fram tills 2020 obesegrad sedan 2013, då han nyligen förlorade en titelmatchen mot Justin Gaethje. Ferguson, som vanligtvis avslutar sina matcher, tappade det i slutminuterna i femte ronden. Bortsett från den matchen är Ferguson en livsfarlig motståndare i buren och har ett matchfacit på 25 vinster och 4 förluster. Med bland de bästa statsen i nedtagningsförsvar på 77% och imponerande 5,51 slag per minut är det vanligtvis Ferguson som styr fighterna.

Charles Oliveira

Den 31-åriga brasilianaren Charles ”Do Bronx” Oliveira kliver in i buren med 7 raka vinster bakom sig. Den vassa BJJ-fightern har ett matchfacit på 29 vinster och 8 förluster. Majoriteten av sina avslut sker med giljotinstryp eller så kallade rear naked chokes. Oliveira lyckas med 43% av sina nedtagningsförsök, vilket kommer att göra det tufft för honom att få ner Ferguson på mattan.

Oliveira redo att chocka världen

Oliveira sa själv i en intervju att han är redo att chocka världen med en vinst över Ferguson. Matchens UFC odds talar inte för att han kommer att lyckas men med ett momentum av 7 raka vinster kan brasilianer sannerligen chocka världens UFC fans.

Tips: Ferguson vinner

Tony Ferguson har länge visat att han hör hemma i toppen av lättviktsklassen. Förutom att han faktiskt vinner majoriteten av sina matcher bjuder han alltid upp på en show. Ferguson bör kunna avsluta matchen utan större problem. Bäst odds på att Tony Ferguson vinner finns på Betway som erbjuder 1.61.

Satsa