Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC 262: Två stora fighter med tunga veteraner

I helgens UFC 262 får vi se Charles Oliveira vs Michael Chandler och Tony Ferguson vs Beneil Dariush. Galan kommer att äga rum i Toyota Center, Houston Texas. Det blir Texas första UFC-gala detta år och kommer garanterat att locka en stor publik. I detta speltips kollar vi på rykten och odds på de två största matcherna i UFC 262.
Vid 3.94 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 39.4kr
oliveira vs chandler odds
UFC 262
May 16,2021
01:00

Bild: Getty Images

Uppdatering 11 April: Matchen mellan Jack Hermansson vs Edmen Shahbazyan har blivit uppskjuten en vecka. Matchen kommer äga rum under UFC Las Vegas 27 den 22 maj.

Stream för UFC 262 drar igång 16 maj 01:00 och visas på Viaplay.

Det finns inga specialerbjudanden på UFC 262 för tillfället. Men vill du spela som ny kund kan du ta del av mängder av oddsbonusar på de olika spelbolagen vi rekommenderar.

Spelbolag med bra odds

Matcher

Charles Oliveira vs Michael Chandler

Veteranen “Charles “Do Bronx” Oliveria möter Bellator-legendaren Michael ”Iron” Chandler. Brasilianaren Oliveira gjorde debut i UFC år 2010 när han besegrade Darren Elkins med ett armlås endast 41 sekunder in i matchen. Sedan dess har han ständigt imponerat och förutom två skakiga år 2016 och 2017 har han alltid varit en väldigt stabil fighter. Som en sann brasiliansk jujutsu-fighter har Oliveira dominerat majoriteten av sina matcher med hjälp av grepp och lås. Hela 63% av sina matcher har han vunnit via submissions. Inför matchen mot Chandler har han ett matchfacit på 30 vinster (8 KO/TKO) och 8 förluster.

Amerikanen Michael Chandler gjorde sin debut i Bellator samma år som Oliviera gjorde sin debut i UFC. Där har han byggt sig ett rykte som en av de absolut bästa fighters i Bellator. I början av detta år fick han göra sin första UFC-match när han var del av underkorten för Poirier vs McGregor 2. I matchen mötte han Dan Hooker och besegrade honom med slag endast 2 minuter och 20 sekunder in i matchen. Trots att han endast haft en match, har han redan imponerat på UFC-presidenten. Men om han har vad som krävs att besegra veteranen Oliveira, återstår att se.

Vårt speltips för Charles Oliveira vs Michael Chandler är att Oliveria vinner. Du hittar höga odds på Unibet inför helgens match!

Tony Ferguson vs Beneil Dariush

Vinnaren av The Ultimate Fighter 14 Tony “El Cucuy” Ferguson möter den något yngre Beneil Dariush. Ferguson har länge varit en fighter som tagit emot både kärlek och hat. Under sin framgång av TUF säson 14 var det många som stödde sig på hans kaxiga attityd, något som han för med sig i buren. Trots hatet har han lyckats imponera i flera år under sina UFC-matcher. Han är en väldigt mångsidig fighter med blandade vinster. 48% genom KO/TKO, 32% via submissions och 20% via domslut. Ferguson var sedan 2013 obesegrad tills han fick stryk av både Justin Gaetje och Charles Oliveira år 2020. Inför matchen har Tony Ferguson ett matchfacit på 25 vinster (12 KO/TKO) och 5 förluster.

Beneil Dariush gjorde sin UFC-debut år 2014 och har sedan dess gått flera bra matcher. Men trots sin långa tid i UFC har han endast mött några fåtal fighter av hög kaliber. Svenska bettingsidor har redan lagt upp deras odds för denna match och de alla backar Beneil Dariush. Har Dariush vad som krävs att besegra Ferguson? Tony Ferguson förlorade sina två senaste matcher, men det var mot två av UFC:s bästa fighters just nu. Inför matchen har Dariush ett matchfacit på 20 vinster (5 KO/TKO) och 4 förluster.

Vi tror inte att Dariush kommer att kunna leva upp till oddsen. Därför ryggar vi Tony Ferugson i detta speltips. Du hittar odds och erbjudanden på Unibet!

Tips: Oliveira och Ferguson vinner

UFC 262 bjuder på flertalet stora matcher och vi får äntligen se en lovande svensk gå en match. Nedan ser du våra speltips för helgens två största matcher:

Charles Oliveira vs Michael Chandler: Oliveira vinner
Tony Ferguson vs Beneil Dariush: Ferguson vinner

Odds, erbjudanden och spelmarknader för UFC finns på Unibet!

Satsa