Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC Fight Night: Aldo vs Vera 20/12 06:30 - Oldtimer försöker ta sig ur förlustträsk

I årets sista UFC-gala får vi se UFC Fight Night: Aldo vs Vera natten den 20:e december. Den nyligen rankade Marlon Vera siktar på att klättra från plats 15 när han möter veteranen Jose Aldo, rankad 7:a, i Apex Arena, Las Vegas.
aldo vs vera
Aldo - Vera
December 20,2020
06:30

Stream för UFC Fight Night 183: Aldo vs Vera drar igång 20 december kl 06:30 på Viaplay.

Oldtimern Jose Aldo har haft det tufft att få till en vinst på senare tid och behöver vinna denna match för att behålla sin UFC-ranking.

Fighternas form

Jose Aldo

Jose “Junior” Aldo har fightats i UFC sedan 2011 och vann sju raka matcher innan sin första förlust mot legendaren Conor McGregor. Sedan dess har han endast vunnit två av sju matcher. Idag har han ett matchfacit på 28 vinster och sju förluster, varav majoriteten vunnits med KO/TKO. Trots att han är en stående fighter har han imponerande ground and pound, vilket kommer behövas mot Vera.

Marlon Vera

Marlon ”Chito” Vera har ett imponerande matchfacit på 16 vinster och sex förluster. Denna BJJ-fighter från Ecuador har varit aktiv i UFC sedan 2014 och nyligen platsat på rank 15 i bantamviktsklassen. Vera föredrar kontroll via grepp och har vunnit majoriteten av sina matcher med submissions. Denna typ av fighter är de som Aldo historiskt haft det tufft mot.

  • Jose Aldo Vinnare : NORDICBET Odds 1.65 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Marlon Vera Vinnare : NORDICBET Odds 2.30 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Tiden är över för Junior

Jose Junior Aldo har länge varit en legend inom UFC, men hans storhetstid är över och de yngre kommer för att ta över. Vera har aldrig förlorat på avslut och klarar han att hålla matchen mot Aldo kvar till domslut, är matchen med största sannolikhet hans.

Tips: Vera vinner

Aldo, som länge varit känd att vara en aggressiv striker, har förlorat kraften bakom slagen. Därför bettar vi emot och ryggar Marlon Vera som vinnare i UFC Fight Night 183. Bäst odds finns på NordicBet som erbjuder 2.30.

Satsa