Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

✅ UFC Fight Night: Hermansson vs Vettori 6 dec 04:00 rankad svensk visar vart skåpet ska stå

Den 5:e december 2020 drar UFC Fight Night: Hermansson - Vettori igång med ett storslaget möte på morgonen den 6:e december. Svensken Jack Hermansson som är rankad 4:a i mellanviktsklassen möter italienaren Marvin Vettori i Apex Arena, Las Vegas.
Hermansson - Vettori
December 06,2020
04:00

Stream för UFC Fight Night: Hermansson vs Vettori drar igång 6 december kl 04:00 på Viaplay.

Den rankade svensken möter en orankad fighter och har därmed lite att vinna men mycket att förlora.

Fighternas form

Jack Hermansson

Jack ”The Joker” Hermansson imponerade åskådare när han nyligen avslutade Kelvin Gastelum efter bara någon minut med en hällåsning i första ronden. Svensken har haft 21 vinster och 4 förluster under sin proffskarriär och visat sig vara riktigt vass både på mattan och på fötter. Med ett genomsnitt på 4,90 slag per minut, 56% träffsäkerhet och 73% i takedown defence har Hermansson visat sig vara allt annat än en medioker fighter.

Marvin Vettori

Den 27-årige italienaren Marvin ”The Italian Dream” Vettori har ett imponerande matchfacit på 15 vinster och 4 förluster. Han har aldrig blivit knockad och har endast förlorat på domslut. Han är otroligt vass på submissions och lyckas avvärja 81% av nedtagningsförsök från sina motståndare.

Snabbt byte ställer till i oddsen

Jack Hermansson skulle egentligen möta amerikanaren Kevin Holland men efter att Holland testade positivt fick Vettori ta över. I vad som var en ganska säker match för Hermansson, talar oddsen nu för annat. Sedan bytet har spelbolagen ställt sig bakom Vettori som vinnare i detta möte.

Tips: Hermansson vinner

Vettori är inte den typen av fighter som brukar ställa till med problem för Hermansson, men med tre raka vinster kliver han in med momentum. Men Jack Hermansson är i bra form och vi känner oss säkra på att han kommer leverera. Därför blir detta speltips att Hermansson vinner. Bäst odds finns på NordicBet som erbjuder 2.05.

Satsa