Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC Fight Night: Thompson vs Neal 20/12 07:00 - Veteran möter lovande fighter

Under natten den 20:e december får vi se huvudmatchen i UFC Fight Night: Thompson vs Neal. Den 37-årige amerikanen Stephen Thompson är rankad 5:a i welterviktsklassen tar sig an motståndaren Geof Nell, rankad 11:a, i Apex Arena, Las Vegas.
THOMPSON VS NEAL
Thompson - Neal
December 20,2020
07:00

Stream för UFC Fight Night 183: Thompson vs Neal drar igång 20 december kl 07:00 på Viaplay.

Två fighters som inte gått en enda match sedan 2019 kliver in för att bjuda på show i årets sista UFC gala – UFC Fight Night 183.

Fighternas form

Stephen Thompson

Stephen ”Wonderboy” Thompson gjorde sin första UFC-match 2012, men trots fantastiska vinster har han haft svårt att få till en titelmatch sedan förlusten mot Tyron Woodley. Thompson har endast vunnit två av sina fem senaste matcher, varav båda var via domslut. Han har ett matchfacit på 15 vinster och fyra förluster, med 47% av vinsterna med KO/TKO.

Geoff Neal

Första gången vi fick se Geoff ”Handz of Steel” Neal i något UFC-relaterat event var 2017 på Dana Whites Tuesday Night Contender. Efter det har han gjort fem matcher i UFC, varav alla blev vinster. Den 30-årige amerikanen har 13 vinter bakom sig och endast två förluster. Neal har ett enastående genomsnitt på 93% i nedtagningsförsvar. Dessutom har han ett genomsnitt på 6 slag per minut, där 91% är mot huvudet på motståndarna.

Allt annat än symbios

Thompson har en tendens att tappa guarden desto längre in han kommer i matchen, medan Neal har en tendens att sikta mot huvudet när han slår. Dessutom har Thompson med tiden börjat fighta på distans istället för närkamp, vilket kommer bli problematiskt mot Neal.

  • Stephen Thompson Vinnare : NORDICBET Odds 1.92 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Geoff Neal Vinnare : NORDICBET Odds 1.92 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Tips: Neal vinner

Neal kommer in med sju raka vinster och är redo att klättra i welterviktsklassen. Han kallas Handz of Steel av en anledning och vi tror att han kommer leva upp till smeknamnet. Geoff Neal kommer avsluta matchen innan domslut. Bäst odds finns på NordicBet som erbjuder 1.92.

Satsa