Underspel på elfsborg med betsson 28-11-13

Oj vad de europeiska fotbollsturneringarna fortsätter att vara en gigantisk tröskel för de svenska klubbarna. Champions League är vi inte i närheten av att ta oss till och i Europa League har vi haft väldigt, väldigt lite att hämta.
Elfsborg – Red Bull Salzburg
November 28,2013
20.45

Detta märks inte minst av att Elfsborg är det enda kvarvarande laget i turneringen. De har dock parkerat på en fjärdeplats och har endast lyckats skrapa ihop en poäng på de fyra första matcherna. Med det ligger man sist i grupp C, med lag som Standard Liège, Esbjerg och Red Bull Salzburg framför sig.

Chansen att ta sig vidare är sedan förra omgången borta och detta betyder således att kvällens match inte betyder annat än prispengar och ära. Det är kanske tur det för kvällens motståndare är inga mindre än Salzburg som leder gruppen på 12 poäng (fyra raka vinster!). Elfsborg behöver verkligen inte känna stress och press om man ska klara livhanken utan att släppa till en utskåpning.

Hos spelbolaget Betsson ger ett segerodds för Elfsborg 6,00 gånger pengarna, men ingen utom de allra mest inbitna Boråssupportrarna kan hitta något spelvärde där (även om Salzburg redan är klara för avancemang).

Det som tilltalar mig är istället spelet på att Red Bull Salzburg gör första målet i matchen. Det spelalternativet ger 1,48 (hos Betsson) och spelas med medelinsats.

Tips på slutresultat: 0-3 till Salzburg.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Europa, Europa League
Match/Event: Elfsborg – Red Bull Salzburg
Spel: Bortalaget gör matchens första mål
Odds: 1,48
Insats: : 6/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 20.45

Resultat: VINST! 0-1, Elfsborg – Red Bull Salzburg

Satsa