Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

United mot final

Manchester United åkte hem från Madrid med 1-1 i bagaget och med ett rejält formbesked (man kunde lika väl ha vunnit!). Sir Alex var mäkta nöjd med sitt lag och meddelade snabbt att man verkligen såg fram emot returmötet på Old Trafford. Innan dess väntar dock tre matcher, varav en är åttondelsfinalen i FA-cupen mot relativt formstarka Premier League-laget Reading.
Manchester United – Reading
Januari 01,1970
21.00

Då United får sägas ha ett ”lätt” program (QPR och Norwich) i PL-mått mätt efter matchen mot Reading, kommer Ferguson med största säkerhet starta med starkaste laget. Även om vissa rykten säger att Robin Van Persie ska få vila, känns det avlägset, speciellt då holländaren själv offentligt meddelat att han vill spela alla matcher.

Oavsett om Van Persie spelar eller inte ska Manchester United vinna mot Reading alla dagar i veckan. Formen är riktigt bra, serieledningen relativt komfortabel och skadeläget är under kontroll. Det enda som på något sätt skulle kunna anses störa förberedelserna är väl kanske brasilianska mittfältaren Anderson. Spelaren ska nämligen enligt flera källor ha uppgett till brasiliansk media att han är missnöjd i United och att han velat lämna flera gånger men inte tillåtits av United.

Det känns dock som om det ska till mer än lite sura tongångar för att rubba Man Utd’s fokus. FA-cupen är en prestigefull titel att vinna och garanterat en som Ferguson inte vill bjuda exempelvis konkurrenten City på. Manchester vinner utan tvekan. PS! Lottningen till FA-cupens kvartsfinaler genomfördes igår. Vid vinst mot Reading får United möta Middlesbrough eller Chelsea. Det vankas kanske riktigt toppmöte längre framöver alltså!

_________________________________________________________________

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Manchester United – Reading
Härkomst: Engelska FA-cupen
Spel: United vinner, -1 hcp
Odds: 1.60
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 21.00

United vinner, -1 hcp

Satsa