Upplagt för mirakel-10-4-13

Igår fick vi se ett mirakel inträffa när Dortmund lyckades med bedriften att vända ett underläge i matchens absolut sista minuter. Kanske kan vi få se ett nytt ikväll när PSG gästar Barcelona för att ta sig an ett 2-2 resultat som blev slutställningen efter den första matchen.

För oss som såg den drabbningen var det uppenbart att Zlatan och hans lag har potential och möjlighet att på allvar störa Barcelona. Trots att Leo Messi levererade ett mål lyckades PSG ändå hålla moralen uppe hela matchen igenom och faktiskt organisera ett kontrollerat anfallsspel under långa stunder. Det är inte utan att man blev imponerad av spelare som exempelvis Lucas Moura, som gång på gång ställde till oreda för Barcelonas försvar.

Trots att Barcelona inte vann den förra matchen blev rubrikernas man efter matchen ändå Leo Messi. Det var dock inte för hans mål som skapade uppståndelse utan det faktum att han tvingades utgå skadad. Skadan har sedan diskuterats flitigt den gångna veckan och det verkar nu som att Messi kan komma att missa kvällens match!
Om inte Messi spelar är det naturligtvis ett fantastiskt pluskort för PSG. Oavsett vilket har Zlatan och hans mannar en riktigt spännande underdog-chans att ta sig an här. Möjligheten finns, det är helt klart. Kan Dortmund, kan också PSG.

Möjligheten finns, det är helt klart. Kan Dortmund, kan också PSG.

Satsa