Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC Fight Night: Hall vs Strickland

UFC veteranen Uriah Hall kliver in i buren med fyra raka vinster för att ta sig an amerikanen Sean Strickland. UFC Vegas 33, även känt som UFC Fight Night: Uriah Hall vs Sean Strickland, äger rum i Apex Arena, Las Vegas den 21 juli kl 03:00. Läs vår analys för speltips och odds på Hall vs Strickland.
Vid 2.80 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 28kr
sandhagen vs dillashaw odds
Uriah Hall – Sean Strickland
Juli 31,2021
03:00

Stream för UFC Fight Night: Hall vs Strickland drar igång 31 juli kl 00:00 på Viaplay.

Boosta dina spel med en grym oddsbonus från en svensk bettingsida för ett större spelsaldo!

  • Uriah Hall Vinnare : UNIBET Odds 2.80 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Sean Strickland Vinnare : BETSSON Odds 1.70 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Spelbolag med bra odds

Matchdetaljer 
MatchUriah Hall - Sean Strickland
NärLördag den 31 juli, kl 03:00
VarApex Arena, Las Vegas
Var visas matchenViaplay Sport

Fighternas form

Uriah Hall

Uriah ”Primetime” Hall imponerade stort redan vid sitt deltagande av The Ultimate Fighter. Trots att han inte blev den stora fightern alla förväntade sig har han fortsatt imponerat och vunnit. Han har haft det kämpigt med stora fighters som Anderson Silva, Kevin Gastelum och Robert Whittaker. Men han är en stabil, stark och explosiv fighter som kan överraska. Inför matchen har han ett matchfacit på 17 vinster (13 KO/TKO) och 9 förluster.

Sean Strickland

Sean ”Tarzan” Strickland flyttade nyligen ned en viktklass för att ta sig an mellanvikt. Trots att han inte gjort sig känd som en stor fighter inom UFC har han alltid varit väldigt frispråkig. Även Strickland kliver in i buren med fyra raka vinster bakom sig efter vinster mot Taleb, Marshman, Allen och Jotko. Inför mötet mot Uriah Hall har han ett matchfacit på 23 vinster (10 KO/TKO) och 3 förluster.

Underskatta inte Uriah Hall

De stora bettingsidorna har gett Uriah Hall väldigt höga odds för att vinna matchen. Visst, Sean Strickland är bättre på papper och statistik. Men den lilla gnutta chans Strickland har att besegra Uriah, är via ett domslut – något Uriah är väl medveten om. Därför räknar vi med att Uriah Hall går explosivt in tidigt i matchen.

Se vår lista över svenska bettingsidor med höga odds eller andra speltips med UFC odds.

Tips: Uriah Hall vinner

Strickland kryper sakta men säkert upp i UFC rankings, men Uriah Hall har nu chansen att stoppa det. Uriah Hall odds inför matchen är för bra för att missa. Därför satsar vi på att Hall vinner matchen. Bäst odds hittar du på Betsson.

Satsa