Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

USA – Nederländerna odds (7/7/19 16:00) - USA försvarar guldet

De regerande världsmästarna mot de regerande europamästarna i final. Kan det bli bättre än så? Troligtvis inte. Dock ska det mycket till om Nederländerna ska kunna utmana USA och förhindra ett andra raka amerikanskt VM-guld.
usa-holland
USA vs Nederländerna
Juli 07,2019
16:00

USA har verkligen gjort vad som förväntades av laget inför turneringen. Sex vunna matcher av sex möjliga och 24-3 i målskillnad talar sitt tydliga språk. Dessutom har lagets storstjärna Alex Morgan levererat på topp med totalt sex mål, vilket gör att hon nu har chansen att vinna skytteligan.

Inför turneringen var det en hel del som trodde att Nederländerna skulle gå långt. Nu har man gjort och det det trots att laget egentligen inte imponerat. Ska Nederländerna ha någon chans mot USA krävs det att laget höjer sig minst ett par nivåer. Dessutom ska vi komma ihåg att det holländska laget hade en tuff match med förlängning mot Sverige i semifinal och även en dags mindre vila.

Att USA ska vinna den här finalen råder det ingen större tvekan om. Laget har varit bättre än alla andra lag i den här turneringen och dessutom kommer Nederländerna till den här matchen rejält tröttkörda efter en lång och tuff semifinal. På något känns det som att Nederländerna inte kommer att ha orken att ge USA en riktig match. Dock är bara seger för USA inte särskilt mycket att spela på. Därför säger vi att USA leder både i halvtid och efter fulltid. Bäst odds finns hos Bethard som ger 2.05 gånger pengarna för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: USA–Nederländerna

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer, final

 

 

Tips: Halvtid/Fulltid, 1/1 Odds: 2.05 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Söndag 7 juli 16:00

Satsa