Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Valencia–FC Barcelona odds (25/01/20) - Barcelona behåller serieledningen

Efter att Atlético Madrid och Sevilla tappat ytterligare poäng förra helgen är striden om guldet i La Liga numera en kamp mellan de stora giganterna FC Barcelona och Real Madrid. För Barcelonas del väntar nu närmast Valencia borta, som i sin tur har häng på en Champions League-plats.
Valencia FC Barcelona 594x396
Valencia–FC Barcelona
Januari 25,2020
16:00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Valencia har en bra säsong bakom sig och ligger för närvarande på en sjundeplats, men på samma poäng som sexan Real Sociedad. Samtidigt har man bara fyra poäng upp till Atlético Madrid och Sevilla, som båda ligger på CL-plats. Dock har Valencia bara en seger på de fyra senaste matcherna, med andra ord finns viss osäkerhet kring formen.

Poängtapp i tre av de fem senaste matcherna gör att Barcelona återigen ligger på samma poäng som Real Madrid. I senaste matchen mot Granada var det återigen nära att bara bli oavgjort innan Messi räddade tre poäng med kvarten kvar.

Barcelona är så klart favoriter i den här matchen, men Valencia ska inte underskattas då man tagit poäng mot Real Madrid, Atlético Madrid och Sevilla tidigare under säsongen. Dessutom har man bara en enda förlust i La Liga de senaste två månaderna och hemma har man inte förlorat över huvud taget hittills under säsongen. Därför drar vi faktiskt till med att Valencia klarar minst oavgjort även mot Barcelona. Bäst odds finns hos Bet365 som bjuder 2.20 för 1X.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Valencia–FC Barcelona

Liga/turnering: La Liga

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: 1

Odds: 2.20 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Lördag 25 januari 16:00

Satsa