Valencia–FC Barcelona odds (25/01/20) - Barcelona behåller serieledningen

Efter att Atlético Madrid och Sevilla tappat ytterligare poäng förra helgen är striden om guldet i La Liga numera en kamp mellan de stora giganterna FC Barcelona och Real Madrid. För Barcelonas del väntar nu närmast Valencia borta, som i sin tur har häng på en Champions League-plats.
Valencia FC Barcelona 594x396
Valencia–FC Barcelona
Januari 25,2020
16:00

Valencia har en bra säsong bakom sig och ligger för närvarande på en sjundeplats, men på samma poäng som sexan Real Sociedad. Samtidigt har man bara fyra poäng upp till Atlético Madrid och Sevilla, som båda ligger på CL-plats. Dock har Valencia bara en seger på de fyra senaste matcherna, med andra ord finns viss osäkerhet kring formen.

Poängtapp i tre av de fem senaste matcherna gör att Barcelona återigen ligger på samma poäng som Real Madrid. I senaste matchen mot Granada var det återigen nära att bara bli oavgjort innan Messi räddade tre poäng med kvarten kvar.

Barcelona är så klart favoriter i den här matchen, men Valencia ska inte underskattas då man tagit poäng mot Real Madrid, Atlético Madrid och Sevilla tidigare under säsongen. Dessutom har man bara en enda förlust i La Liga de senaste två månaderna och hemma har man inte förlorat över huvud taget hittills under säsongen. Därför drar vi faktiskt till med att Valencia klarar minst oavgjort även mot Barcelona. Bäst odds finns hos Bet365 som bjuder 2.20 för 1X.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Valencia–FC Barcelona

Liga/turnering: La Liga

Tips: 1

Odds: 2.20 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Lördag 25 januari 16:00

Satsa