Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC 261: Shevchenko vs Andrade 25/4 01:00 Regerande mästare utmanas

I UFC 261 får vi se den regerande flugviktsmästaren Valentina Shevchenko försvara sitt bälte för femte gången. Denna gång utmanas hon av motståndaren Jessica Andrade som kommer från en stark vinst i sin första rond. Detta är en av tre titelfighter i helgens UFC-evenemang. Matchen drar igång kl 01:00 svensk tid i Vystar Veterans Memorial Arena, Florida. Odds och speltips för Shevchenko vs Andrade finns längre ner i artikeln.
Vid 1.22 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 12.2kr
shevchenko vs andrade odds
Valentina Shevchenko - Jessica Andrade
April 25,2021
01:00

Bild: Getty Images

Stream för UFC 261: Valentina Shevchenko vs Jessica Andrade drar igång 25 april kl 01:00 på Viaplay.

Spelbolag med bra odds

Fighternas form

Valentina Shevchenko

Valentina ”Bullet” Shevchenko är en 33-årig Muay Thai-fighter från Kyrgyzstan med skinn på näsan. Sedan hennes debut i UFC har hon endast förlorat två av sina 15 matcher, där hon mötte Amanda Nunes i båda matcherna. Med sin bakgrund i kickboxning och Muay Thai är Shevchenko känd för hennes snabbhet, pricksäkerhet och tekniska slagförmåga. Men hon är även en stark brottare med över 16 nedtagningar under hennes senaste fem matcher. Inför fighten mot Andrade har hon ett matchfacit på 20 vinster (sex KO/TKO) och tre förluster.

Jessica Andrade

Jessica ”Bate Estaca” Andrade gjorde sin debut i UFC redan 2013. Sedan dess har hon haft en guppig framgång med mycket motgångar. Men denna brasilianare är inte att leka med. Hon kliver in i ringen efter en stark vinst över Katlyn Chookagian i första ronden. Hon är känd för att lägga högt tryck på motståndaren och använda hennes kraft och styrka för att styra matchen. Hon är vanligtvis underdog i sina matcher med tydligt låga UFC odds. Inför matchen mot Shevchenko har hon ett matchfacit på 21 vinster (åtta KO/TKO) och åtta förluster.

Hennes hittills största utmaning

Jessica Andrade är en riktigt grym fighter, det ska vi inte sticka under stol med. Men hon har hittills inte mött lika vassa fighters som Valentina Shevchenko. Shevchenko har försvarat flugviktsbältet sedan hon tog den från Joanna Jedrzejczyk i slutet av 2018. Det ska krävas mer än några kraftiga slag från Andrade för att kunna besegra mästaren Shevchenko.

Tips: Valentina Shevchenko vinner

Valentina Shevchenko har hittills försvarat sitt bälte mot fyra tuffa motståndare. Jessica Andrade kommer med största sannolikhet bli den femte som får smaka på en bitter förlust. Valentina Shevchenko odds är låga, men har ändå spelvärde. I detta speltips väljer vi att rygga Shevchenko och betta på att hon vinner. Bäst odds finns på LeoVegas som erbjuder odds på 1.22.

Satsa