Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Vänskapsmatch: Nederländerna – Spanien 11/11 20:45

Både Nederländerna och Spanien brukar bjuda upp på roliga matcher. Men denna match kommer att bli en chans för lagen att ladda upp inför kommande Nations League-matcher.
Nederländerna - Spanien
November 11,2020
20:45

Bild: Getty Images

Matchen sänds på C More med start 20:35. Avspark 20:45.

Nederländerna har inte vunnit en enda av sina fyra senaste matcher och Spanien har inte lyckats vinna någon av deras fem senaste bortamatcher.

Lagens form

Nederländerna

Nederländerna har fått kämpa med flera uteblivna viktiga spelare. Virgil van Dijk och Matthijs de Ligt var sedan innan truppen klargjordes ute ur leken, men sedan dess är även målvakten Jasper Cillessen och ersättaren Justin Bijlow också ute. Nederländerna ligger just nu ganska pyrt till på tredje plats i sin grupp och behöver komma i form igen inför nästa viktiga möte mot Bosnien.

Spanien

Efter en chockerande 1-0 förlust mot Ukraina är det nu crunch time för Spanien. Med flera skadade spelare som Thiago Alcantara, Ansu Fatis och Rodrigo Moreno gäller det för Spanien att få tillbaka formen inför nästa möten. Trots att Spanien ligger etta i gruppen ligger de inte säkert till och måste plocka på sig viktiga poäng.

Båda får viktig övning

Trots att Spanien är favoriter att ta hem denna match, pekar tidigare prestationer och nuvarande form mot annat. Denna match kommer istället bli en chans för båda lagen att öva inför två kommande matcher i Nations League. Senaste gången Nederländerna och Spanien möttes var under en vänskapsmatch 2015 som slutade 2-0 till Nederländerna.

Denna match kommer istället bli en chans för båda lagen att öva inför två kommande matcher i Nations League.

Alvaro Morata - Spanien - Målgörare i matchen 2.95 Betsson

Luuk De Jong Holland- Målgörare i matchen 3.75 Betsson

Tips: Oavgjort och Morata gör mål

Det har varit glest med mål för både Nederländerna och Spanien de senaste matcherna, men båda lagen bör få in en varsin balja. Därför blir tipset att matchen slutar oavgjort och att Morata gör mål.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 9.50 i odds för oavgjort och Morata som målgörare.

Satsa