Värdemätare för helsingborg 20-05-13

Utbudet ikväll är aningen skralt, men dock tillräckligt. Den sporthändelse som får mitt intresse är den Allsvenska matchen mellan Helsingborg och Elfsborg.
Helsingborg – Elfsborg
May 20,2013
19.00

Helsingborg är Allsvenskans hittills mest formstarka lag och matchas i stort sett endast av IFK Göteborg. På de senaste åtta matcherna har man vunnit sex, spelat en oavgjord och förlorat en.
Målskillnaden är uppe i imponerande 22-5! Nu möter man dock ett på förhand riktigt bra motstånd i Elfsborg och man får sig därmed en riktig värdemätare.

Elfsborg är obesegrat på sina åtta spelade matcher och har facit 4-4-0. Dock har man mött relativt svagt motstånd de senaste fem matcherna och det är således lite osäkert kring hur pass bra Elfsborg är den här säsongen?

Med den senaste tidens resultat, samt det faktum att lagen har en gedigen historia av täta möten lagen emellan (som allt som oftast slutat med uddamålsseger), känns ett segerspel inte särskilt spelvärt. Istället väljer jag att luta dagens spel mot lagens respektabla målskörd och synnerligen effektiva anfallsspel. I de fem senaste mötena lagen emellan har det blivit 14 mål och i de två senaste har båda lagen gjort mål.
Granskar man marknaden för målspel känns spelet BTTS (both teams to score) hos Bet365 spelvärt till fina oddset 1,66 .

Speltips

Sport:Fotboll
Härkomst:Allsvenskan
Match/Event:Helsingborg – Elfsborg
Spel:Båda lagen gör mål
Odds:1,66
Insats:7/10
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.00
Resultat:VINST! (båda lagen gör mål), slutresultat 2-1.

Båda lagen gör mål

Satsa