Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Vasaloppet

Så är den här, första söndagen i mars. Precis som vanligt, vankas det således världens längsta längdåkningstävling i skidor – det svenska Vasaloppet.
Tottenham – Arsenal
Januari 01,1970
17:00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Årets tävling är den 89:e i raden. Sträckan är 90 km (9 mil) och startar som vanligt i Sälen och har målgång i Mora. Tävlingen har pågått sedan 1922 och har varit ett klassiskt svenskt vinterinslag sedan dess (med undantag från tre år då tävlingen blivit inställd på grund av snöbrist). I modern tid är tävlingen en enorm succé för både deltagare och publik. Modern teknik har gjort det möjligt för arrangörer och TV-bolag att storslaget marknadsföra tävlingen. Förra året såg över 2 miljoner tittare sändningen från Vasaloppet. Sändningsrättigheterna från Vasaloppet ägs av Sveriges Television. Tävlingen presenteras, diskuteras och följs med utgångspunkt från Vinterstudion med André Pops och bisittare. För den som verkligen vill följa varje minut av tävlingen kommer att kunna ta del av sändningar bland annat via SVT Play, webb-TV och Sveriges Radio. Förra årets segrare Jörgen Brink (som också är de senaste tre årens segrare), är årets storfavorit, åtminstone enligt flera spelbolag. Att favoritskapet är motiverat är kanske inte så konstigt med tanke på att han åkte in på tävlingens bästa tid genom tiderna förra året. Frågan är om han kommer att göra om bedriften i år? Om han skulle lyckas blir han än mer historisk och ansluter sig till en skara vinnare som vunnit fler än tre gånger. Dagens speltips: Sport: Fotboll Match/Event: Tottenham – Arsenal Härkomst: Engelska Premier League Spel: Tottenham antal kort +2,5 Odds: 2.25 Spelsajt: Bet365.com Spelstopp: 17.00

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tottenham antal kort +2,5

Satsa