Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Västerås mot elitserien

För många år sedan spelade man i den svenska högstaligan Elitserien. Man gjorde det under ett antal säsonger innan flyttlasset gick till nedåt i seriesystemet. Där har man sedan befunnit sig väldigt länge nu, men kanske har ett hoppets ljus tänts för en återkomst?
Karlskoga – Leksand
Januari 01,1970
19:00

Västerås tog nämligen i tisdags sin åttonde raka seger och ligger nu trea i serien. Även om mycket givetvis fortfarande kan hända på den fronten, finns det alla anledning till optimism. Det är trots allt bara två matcher kvar och man har fem poängs marginal. Västerås har kvar att möta Örebro på hemmaplan (ikväll), samt Karlskrona på bortaplan den trettonde mars.

Den förstnämnda motståndaren kommer till matchen med allt vad fighting spirit heter. Laget har endast förlorat en match på de senaste fem och senast vann man stabilt mot Leksand på bortaplan (1-4).

Fem poängs marginal – sex poäng att spela om. Kvällens match kan snabbt krympa ner det nuvarande avståndet till två poäng och då är det match igen. Frågan är om de lyckas hålla slutspelsnerverna i styr?

Manager Fagerwall är givetvis aningen tillbakadragen och reserverad när han talar med pressen om lagets chanser, även om han samtidigt påpekar att man har allt i egna händer. Kvällens match kommer dock att bli en riktig värdemätare då Örebro kommer att göra allt för att ta poäng och säkra en plats i play-off.

Dagens speltips:

Sport: IshockeyM
Match/Event: Karlskoga – Leksand
Härkomst: Svenska hockeyallsvenskan
Spel: Dubbelchans X2
Odds: 1.58
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.00

Dubbelchans X2

Satsa