Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Växjö vs Färjestad - Färjestad vill upp på andraplats

Inför den sista omgången kommer det att bli en hård kamp mellan Skellefteå, Färjestad och Rögle om den eftertraktade andraplatsen i SHL. Detta eftersom det lag som slutar tvåa kommer att få möta ett av lagen från åttondelsfinal i kvartsfinal. Det lag av de tre som kanske har allra bäst utgångsläge är Färjestad, som ställs mot Växjö i grundseriens sista omgång.
Växjö–Färjestad
Mars 12,2020
19:00

Växjö ska nog vara ganska nöjda med att man tagit sig till slutspel, då man mycket väl kunnat hamna under strecket. Inför den sista omgången är det redan klart att Växjö kommer att sluta tia i grundserien, vilket innebär att laget inte har något annat än äran att spela för.

Efter att par tunga förluster har Färjestad kommit tillbaka och vunnit de två senaste matcherna. Framför allt i 4-1-segern hemma mot Djurgården visade laget styrka. Nu gäller det dock troligtvis att ta full pott i den sista omgången om man ska ha någon chans på andraplatsen.

Färjestad är såklart storfavoriter i den här matchen eftersom Växjö som sagt inte har någonting annat än äran att spela för. Dessutom lär nog också hemmalaget vilja spara lite på krutet till åttondelsfinalerna och lär därför knappast gå för fullt i den här matchen utan mer eller mindre bara spela av den. Tipset blir därför att Färjestad vinner det här. Bäst odds finns hos 10Bet som ger 2.05 för bortaseger.

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Växjö – Färjestad

League / Tournament: SHL

Tips: 2

Odds: 2.05 Spelsajt: 10Bet Spelstopp: Torsdag 12 mars 19:00

Satsa