Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Vem vinner Fotbolls-EM?

Vem vinner EM 2021? Det är frågan många har på sina läppar just nu. Och med så många matcher som avgjorts på straffar, kan verkligen vad som helst hända i år. Nu kollar vi närmare på vilka vi tror vinner fotbolls-EM 2021! Läs vår analys för speltips och odds på vinnarspel i EM 2021.
Vid 2.65 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 26.5kr
vem vinner em 2021 odds
Vem vinner EM-2021?
Juli 11,2021
21:00

Stream för EM 2021 visas på TV4 och C More.

Registrera hos ett nytt spelbolag för att ta del av en ny bettingbonus. Med denna kan du boosta ditt spel på EM-2021 vinnarspel!

Betway superboost – bättre odds

  • EM 2021 Vinnare England: Extremt goda chanser att vinna. Odds: 1.82
    Italien: Har sett mycket starka ut såhär långt och övertygat. Odds: 1.98
    BETTA
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Bästa bettingsidor för EM 2021 vinnare

Här nedan har vi samlat en lista med bettingsidor som erbjuder bäst odds på vem vinner EM 2021.

EM Vinnare 2021UnibetCampobetWilliam Hill
Italien1.982.052.00
England1.821.751.81

Så då närmar vi oss slutet på detta intressanta och i många fall annorlunda mästerskap, över 50 matcher har spelats, mål har gjorts, favoriter har vunnit och förlorat. Oddsen för den slutgiltiga segraren har ändrats och byts ut men nu är det bara två lag kvar och match odds Italien-England är relativt jämna men England är fortfarande favorit att vinna som de varit under en stor del av EM.

Huller om buller i startelvor

Detta EM kommer bli ett av de klurigaste att betta på. På grund av de rådande omständigheterna kommer vi onekligen få se flertalet spelare sitta av kommande matcher. Det spelar alltså ingen roll om startelvan består av superstjärnor, denna gång måste vi istället kolla på hela truppen.

Tittar vi närmare på odds för vilka som vinner EM 2021, är svenska bettingsidor eniga om en stark kandidat. Frankrike är nationen som både spelbolag och spelare förutspådde att bli vinnare av EM 2021. Med ett stjärnspäckat lag hade Frankrike onekligen en bra chans att vinna EM i år, men tyvärr åkte de ut ur mästerskapet efter straffar mot Schweiz.

Frankrikes chanser gick förlorade

Frankrike gav sig in i EM med en enastående trupp på 26 man. Givetvis är det inte bara Frankrike som har ett stjärnspäckat lag i år, men de sticker ut när man tittar på hela truppen. Med forwards som Giroud, Griezmann, Mbappé, Dembele och Benzema, bör motståndare känna press. Även om flera spelare skulle bli tvungna att sitta av kommande matcher, finns därför gott om talang för att ersätta. Men varken Giroud eller Mbappé lyckades visa framfötterna. Kylian Mbappés prestation var utstickande dåligt och han lyckades inte göra ett enstaka mål under deras tid i mästerskapet.

Spanien såg starka ut

Förutom vinsten 1964, så tog de hem mästerskapet både 2008 och 2012. De hade en relativt tuff start på EM 2021 men visade framfötterna när de krossade Slovakien med 5-0. Luis Enrique hade fått i ordning laget och kunde med hjälp av stjärnorna Torres och Morata ha en chans att ta hem mästerskapet för fjärde gången. Tyvärr räckte det inte till och Spanien skickades hem av Italien under semifinalen.

England bästa chans någonsin

England har aldrig lyckats ta sig vidare från semifinal till final under ett fotbolls-EM. 1968 slogs de ut av dåtida Jugoslavien och 1996 slogs de ut av Tyskland, båda gångerna under semifinalen. I år möter de ett relativt starkt Danmark, men inte lika starkt som de själva. Med stjärnor som Raheem Sterling och Harry Kane, som varit starka målgörare, ser chanserna goda ut. Trots att bettingsidorna valt att rygga Italien som vinnare av EM 2021, väljer vi att tro på England!

Vilka vinner EM 2021? Alla odds

EM Vinnare 2021Unibet
Italien1.98
England1.82

Läs mer om EM 2021

Följ med oss på Odds.se för att läsa om allt som har med Fotbolls EM 2021 att göra. Våra skribenter kommer att bjuda på speltips och analyser på mängder av kommande matcher. Dessutom kan du ta del av:

Tips: England vinner EM 2021

I en tid full av osäkerhet gäller det att ticka alla boxar. Just nu ser Englands chanser att vinna EM 2021 bäst ut. Därför har vi valt att rygga England och betta på att de blir nationen som vinner årets mästerskap. Odds för EM 2021 vinnarspel har vi tagit från Unibet.

Satsa