Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

VM i snooker 2021: Vinnartips - Judd Trump tar hem titeln

På lördag är det återigen dags för snooker-VM och som vanligt väntar två veckors spännande drabbningar. Den stora frågan är om Ronnie O'Sullivan ska försvara sin VM-titel eller om det blir Judd Trump som tar hem det?
Vid 4.20 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 42kr
Copyright: GettyImages

Photocredits: Getty Images

Hela VM i snooker 2021 går att se i Eurosport och på Discovery+  mellan 17 april och 3 maj. 

Favoriterna

Snooker-VM 2021 kan bli en av de mest spännande VM-turneringarna på länge med en rad kandidater till VM-titeln. Dock finns det två spelare som känns lite starkare än övriga. Inte minst Judd Trump, som vann VM 2019 och som varit världens bäste snookerspelare de senaste åren. Den här säsongen har engelsmannen vunnit fem rankingtävlingar.

Och så har vi ju förstås legendaren och regerande världsmästaren Ronnie O’Sullivan. Veteranen med hela sex VM-titlar har förvisso inte vunnit någon tävling den här säsongen, men har hela fem andraplatser. Och när vi går in i ett VM tillhör ”The Rocket” alltid favoriterna.

Utmanarna

Men, det finns flera andra som kan vara med och utmana om VM-titeln. Inte minst australiensaren Neil Robertson, som vunnit en final mot både Trump och O’Sullivan den här säsongen. Flerfaldiga världsmästarna John Higgins och Mark Selby lär också bli farliga. Någon av dessa är också en mycket trolig semifinalmotståndare till Ronnie O’Sullivan om man tittar på lottningen.

Kan bli Trump–O’Sullivan i final

Eftersom Trump och O’Sullivan är seedade etta och tvåa kan de bägge inte mötas förrän i final. Tittar man på lottningen har O’Sullivan en lite svårare väg än Trump fram till final. Dock kan Trump ställas mot Neil Robertson i en eventuell semifinal.

Tips: Judd Trump tar hem titeln

Judd Trump har spelat oerhört bra den här säsongen och ska ta hem VM-titeln om allt klaffar. Dessutom har Trump som sagt en hyfsat bra lottning. Tipset blir därför att Trump tar hem sin andra VM-titel
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 4.20 i odds för Judd Trump som vinnare av snooker-VM 2021.

Satsa

Senaste speltips