Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

VM-kval: Kosovo–Sverige 28/3 20:45 - Isak för Sverige till seger

Sverige tog viktiga tre poäng mot Georgien i den första matchen i VM-kvalet. Nu väntar Kosovo borta, som inte är en helt lätt motståndare. Ska Ibrahimovic, Isak och de andra få Kosovo på fall?
zlatan
Kosovo–Sverige
Mars 28,2021
20:45

Photocredits: Getty Images

Sänds i TV4 och på C More. Avspark 20:45.

Knapp svensk seger mot Georgien

Det svenska laget hade inte någon större kväll hemma mot Georgien på Råsunda. Men, det blev i alla fall 1-0 till slut efter ett tekniskt skickligt nummer av Viktor Claesson, assisterad av Zlatan Ibrahimovic, som med sin framspelning visade vilken nytta han gör i straffområdet.

I övrigt var det ingen höjdarmatch från svensk sida och det lär krävas en uppryckning om det ska bli seger även mot Kosovo, som troligtvis är bättre än Georgien. I senaste EM-kvalet var Kosovo inte alltför långtifrån att faktiskt ta sig till EM efter segrar mot både Tjeckien och Bulgarien.

Sista tävlingsmatchen innan EM

Ska det bli tre poäng även mot Kosovo är det mycket i det svenska spelet som måste fungera bättre, inte minst anfallsspelet.

Samtidigt är det sista tävlingsmatchen innan EM-slutspelet i sommar. För de spelare som inte har en säker plats i EM-truppen är det en av de sista chanserna att visa upp sig.

Isak såg vass ut

En av de svenska spelare som kanske var allra bäst på plan i matchen mot Georgien var Alexander Isak, som jobbade mycket och även var nära ett mål i första halvlek. Fortsätter han i samma stil mot Kosovo känns det bara som en tidsfråga innan det också blir ett mål från Isaks fötter.

Spelbolag med bra odds

Tips: Isak för Sverige till seger

Kosovo är långtifrån en motståndare som man bara går ut och kör över, men med den kompetens som finns i det svenska laget bör Sverige vinna den matchen. Framför allt om en spelare som Alexander Isak kan höja sig något snäpp ytterligare. Tipset blir svensk seger och mål från Isak.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 2.95 i odds för svensk seger och mål av Alexander Isak.

Satsa