Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

VM-kval: Sverige–Georgien 25/3 20:45 - Zlatan gör mål direkt

Sverige inleder VM-kvalet mot enklast tänkbara motstånd när man ställs mot Georgien hemma på Friends Arena. Sedan så är ju som bekant också Zlatan Ibrahimovic tillbaka i blågult.
zlatan
Sverige–Georgien
Mars 25,2021
20:45

Photocredits: Getty Images

Sänds i TV4 och på C More. Avspark 20:45.

  • Zlatan Ibrahimovic Målgörare: LEOVEGAS 2.90 BESÖK!
    18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor här.

Varför tipset?

  • Zlatan Ibrahimovic gjorde mål redan efter nio minuter i comebacken i helgen.
  • Zlatan har gjort 15 mål i Serie A den här säsongen.
  • Zlatan lär få chansen från start.

Zlatan från start?

Inför VM-kvalmatchen mot Georgien handlar förstås mycket om Zlatan Ibrahimovic, som är tillbaka i landslaget efter närmare fem års frånvaro med siktet inställt på sommaren EM-slutspel. Senast han spelade i landslaget var i EM 2016, där Sverige gjorde en av sina sämsta insatser någonsin i ett mästerskap.

Men, nu är Zlatan tillbaka och dessutom i kanonform. Målet i helgen när Milan vann mot Fiorentina borta med 3-2 visar att målformen håller i sig trots skadeuppehållet. Ett hett tips är att Zlatan finns med från start mot Georgien.

Läge för svensk målfest

Det var längesedan Sveriges anfall var så vasst som det är i dagsläget. Förutom Zlatan Ibrahimovic finns även Alexander Isak i anfallet som gjort tolv mål i La Liga för Real Sociedad den här säsongen. Sedan får vi heller inte glömma Dejan Kulusevski, som numera är ordinarie i Juventus startelva.

Med tanke på att det är Georgien som står för motståndet känns det som att det kan bli en hel del svenska mål på torsdagskvällen.

Kommer få chansen att spela ut

Det georgiska försvaret lär få jobba hårt om de ska få stopp på Zlatan Ibrahimovic och Alexander Isak. Det känns som att det mycket väl kan bli lite av svensk lekstuga i det georgiska straffområdet och det är något som lär passa framför allt Zlatan.

Spelbolag med bra odds

Tips: Zlatan gör mål direkt

Zlatan gör comeback i landslaget och då kan det inte bli annat än succé. Det tog nio minuter mot Fiorentina i söndags och det känns som att det kan bli något liknande mot Georgien. Därför blir tipset att Zlatan helt enkelt gör första målet i matchen.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 13.00 i odds för att Zlatan Ibrahimovic gör 1-0.

Satsa