Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Watford–Brighton odds (10/08/19 16:00) Watford inleder med tre poäng

Vårens FA-cupfinalist Watford inleder hemma mot Brighton på Vicarage Road i en match där hemmalaget inte ska ha några större problem med att ta tre poäng.
Watford–Brighton
Watford vs Brighton
August 10,2019
16:00

Watford har möblerat om en del i truppen inför den här säsongen. Hela åtta spelare har antingen gått till andra klubbar eller lånats ut samtidigt som det även finns en del spelare som är nya i laget. Bland dessa finns bland annat den tidigare Arsenalspelaren Danny Welbeck, som lär bli ett av Watfords främsta vapen framåt.

Brighton klarade med nöd och näppe nytt kontrakt i våras och lär nog behöva kämpa även i år för att undvika nedflyttning. Laget har dock värvat hela åtta nya spelare, bland annat mittbacken Adam Webster som gått från Bristol City för över 200 miljoner kronor. Värt att notera är att Brighton faktiskt slog spanska Valencia i en träningsmatch i förra veckan, hur mycket det nu kan betyda.

Watford är utan tvekan favoriter i den här matchen. Inte minst med tanke på att man har ett nytt intressant namn i tidigare nämnda Danny Welbeck. Det känns också som att Watford lär kämpa för att om möjligt vara med och utmana de sex stora. Brighton känns däremot som ett lag som kommer att hålla till i de nedre regionerna av tabellen. Därför blir tipset att Watford vinner det här. Bäst odds finns hos Betsafe som ger 1.93 gånger pengarna för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Watford–Brighton

Liga/turnering: Premier League

 

Tips: 1 Odds: 1.93 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Lördag 10 augusti 16:00

Satsa