Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Watford–West Ham odds (24/08/19 16:00) Watford i poängbehov

Varken Watford eller West Ham har inlett Premier League-säsongen på något lysande sätt. Watford står på noll poäng och ligger sist i tabellen efter två omgångar medan West Ham har en pinne. Räkna därför med att det är två poängsugna lag som kommer till Vicarage Road.
Watford–West Ham
Watford vs West Ham
August 24,2019
16:00

Efter att laget nådde FA-cupfinal i våras var det nog en hel del som trodde att Watford skulle vara med och slåss om en europaplats. Givetvis är det ännu långt kvar av säsongen, men har Watford tänkt sig vara med på den övre halvan av tabellen krävs att spelkvalitén höjs avsevärt. För 0-3 hemma mot Brighton och 0-1 borta mot Everton duger inte.

Även om laget bara tagit en poäng hittills kan man knappast säga att det är någon katastrofinledning på säsongen för West Ham. 0-5 hemma mot regerande mästarna Manchester City var kanske lite i överkant, men 1-1 borta mot Brighton är fullt godkänt. West Ham hoppas förstås på att nyförvärvet Sebastien Haller ska börja leverera på samma sätt som han gjorde i Eintracht Frankfurt förra säsongen.

Watford är som sagt i stort poängbehov då laget ska ligga betydligt högre i tabellen än vad man gör nu. På något sätt känns det också som att man kommer att ta sig samman och slå West Ham i den här matchen. Tipset blir därför att Watford vinner det här. Bäst odds finns hos Unibet som bjuder 2.12 gånger pengarna för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Watford–West Ham

Liga/turnering: Premier League

Tips: 1 Odds: 2.12 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Lördag 24 augusti 16:00

Satsa