Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

West Ham–Manchester City odds (10/08/19 13:30) Regerande mästarna beger sig till London

De regerande mästarna, Manchester City, får en hyfsat lätt Premier League-premiär då man möter West Ham borta på London Stadium.
West Ham–Manchester City
West Ham vs Manchester City
August 10,2019
13:30

West Ham slutade tia förra säsongen och det är väl ungefär där laget förväntas sluta även i år. Under sommaren har laget gjort ett par intressanta nyförvärv. Inte minst anfallaren Sebastien Haller som man köpt loss från Eintracht Frankfurt för över 500 miljoner kronor. Tanken är förstås att fransmannen som förra säsongen var en av de bästa målskyttarna i Europa League ska frälsa West Ham framåt.

Bortsett från mittbacken Vincent Kompany har Manchester City behållit de väsentliga delarna av laget från förra säsongen. Dessutom har man stärkt upp mittfältet med Rodri, som lockats över från Atletico Madrid. City är givetvis favoriter till PL-titeln även i år.

West Ham ställs verkligen på prov direkt när man möter de regerande mästarna. Och rent spontant känns det som att West Ham kommer få svårt att hävda sig mot City. Framför allt med tanke på att Guardiolas manskap endast tappat poäng i tre matcher hittills under 2019.

Endast seger är dock inte mycket att spela på för City. Därför säger vi att endast ett av lagen gör mål då det bara var Citys som gjorde mål i lagens bägge matcher förra säsongen. Bäst odds finns hos Bet365 som bjuder 1.80 gånger pengarna för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: West Ham–Manchester City

Liga/turnering: Premier League

Tips: Båda lagen gör mål – NEJ Odds: 1.80 Spelsajt: Bet365 Spelstopp: Lördag 10 augusti 13:30

Satsa